GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκλητικό "εορταστικό" βίντεο του τουρκικού Στρατού για την επέτειο εισβολής στην Κύπρο

Με ένα μήνυμα στο twitter και ένα βίντεο τιμούν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις την 44η επέτειο της εισβολής. «Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μ...

Με ένα μήνυμα στο twitter και ένα βίντεο τιμούν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις την 44η επέτειο της εισβολής. «Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας και τιμούμε τους ήρωές μας για την 44η επέτειο της ειρηνευτικής επιχείρησης στην Κύπρο», αναφέρεται στο βίντεο.
Εν τω μεταξύ, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη, μηνύματα απέστειλαν και ο Τούρκος αντιπρόεδρος, Φουάτ Οκτάι και υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου για την τουρκική εισβολή.
«Αποτίουμε φόρο τιμής στους ήρωές μας και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη στους τραυματίες πολέμου για την 44η επέτειο της Ειρηνευτικής Επιχείρησης Κύπρου που έδωσε τέλος στην τυραννία στην Κύπρο», αναφέρει στο μήνυμά του ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Φουάτ Οκτάι.
Αντίστοιχα, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, έγραψε στο twitter: «Αποτίουμε φόρο τιμής στους ήρωές μας και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη στους τραυματίες πολέμου για την 44η επέτειο της Ειρηνευτικής Επιχείρησης Κύπρου. Η τουρκική Δημοκρατία θα είναι πάντοτε δίπλα στον Τ/Κ λαό”.
Δείτε το βίντεο:
Πηγή: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση