GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ για το σπίτι του! ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ (πάλι) ο Ψινάκης...

George Athanasios Tsoukaladakis     Δήλωσε ο Ψινάκης πως έχει καταστραφεί από τη φωτιά ολοσχερώς το σπίτι του στον Βουτζά και  ο ΣΚΑΙ το...

George Athanasios Tsoukaladakis   
Δήλωσε ο Ψινάκης πως έχει καταστραφεί από τη φωτιά ολοσχερώς το σπίτι του στον Βουτζά και  ο ΣΚΑΙ τον ξεφτιλίζει δείχνοντας live πως το σπίτι του είναι μια χαρά άθικτο.
Όχι άθικτο συγνώμη, μην είμαστε υπερβολικοί κάηκαν δυο φοίνικες έξω από τη μάντρα και κάτι τέντες.
Ρόμπα.
Ο δήμαρχος Μαραθώνα  ισχυρίστηκε ότι κάηκε και το δικό του σπίτι ενώ τόνισε χαρακτηριστικά: «Ευτυχώς που κάηκε. Γιατί αλλιώς θα έλεγαν ότι έβαλα εγώ τη φωτιά».
Εικόνες που έρχονται από την περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι του δημάρχου αποδεικνύουν πως το σπίτι δεν κάηκε. Όπως φαίνεται  δεν ισχύουν τα λεγόμενα του του Ηλία Ψινάκη καθώς  η φωτιά να έχει γλείψει τον τοίχο του σπιτιού αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει καεί όπως δυστυχώς συνέβη με τις περιουσίες πολλών άλλων.

1 σχόλιο

  1. Τι να πει η ΛΟΥΚΓΡΑ ο Φιλιππινέζος για κάνα στριγκάκι κάνα botaxaki και κάνα τεκνό είναι. Να τον χαίρονται οι σανοφάγοι που τον ψήφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση