GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Όχι» του Παππά στο νέο συμβόλαιο που του πρόσφερε ο Παναθηναϊκός - Εξετάζουν εναλλακτικές οι «πράσινοι»

Η πλευρά του Έλληνα γκαρντ ήταν σε επαφές με τη διοίκηση των πρασίνων τις τελευταίες μέρες, δίχως όμως να προκύψει συμφωνία. Πιο α...

Η πλευρά του Έλληνα γκαρντ ήταν σε επαφές με τη διοίκηση των πρασίνων τις τελευταίες μέρες, δίχως όμως να προκύψει συμφωνία.

Πιο αναλυτικά, η πρώτη επαφή έγινε πριν από περίπου μια εβδομάδα, όταν το τριφύλλι πρότεινε στον 28χρονο άσο τετραετές συμβόλαιο (με οψιόν ανανέωσης για κάθε καλοκαίρι), με τις συνολικές αποδοχές του να φτάνουν στα 3 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, ο Παππάς την απέρριψε, ζητώντας «κλειστό» συμβόλαιο.

Οι πράσινοι επανήλθαν με νέα πρόταση για «κλειστό» διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 1.3 εκατ. ευρώ (600.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο και 700.000 ευρώ για τον δεύτερο). Όμως, η απάντηση που δόθηκε από την πλευρά του διεθνή γκαρντ ήταν και πάλι αρνητική.

Όπως αναφέρουν από τον Παναθηναϊκό, η διπλή άρνηση από την πλευρά του παίκτη έχει προκαλέσει δυσφορία στους διοικούντες τον σύλλογο και δη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Γι’ αυτό και έπειτα από αυτή την εξέλιξη, οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν εναλλακτικά πλάνα για τη στελέχωση της περιφερειακής γραμμής, δίχως βέβαια αυτό να σημαίνει πως το θέμα του θεωρείται «τελειωμένο».

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση