GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμπανάκι από τον Πούτιν για τις ρωσοαμερικανικές σχέσεις

Σε ομιλία του ενώπιον των πρεσβευτών της Ρωσίας στη Μόσχα, ο πρόεδρος της χώρας Βλαντίμιρ Πούτιν κατήγγειλε «δυνάμεις» στις ΗΠΑ πο...

Σε ομιλία του ενώπιον των πρεσβευτών της Ρωσίας στη Μόσχα, ο πρόεδρος της χώρας Βλαντίμιρ Πούτιν κατήγγειλε «δυνάμεις» στις ΗΠΑ που είναι «έτοιμες να θυσιάσουν τις ρωσο-αμερικανικές σχέσεις».

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν δυνάμεις στις Ηνωμένες Πολιτείες που είναι έτοιμες εύκολα να θυσιάσουν τις ρωσο-αμερικανικές σχέσεις στις φιλοδοξίες τους» και πρόσθεσε πως οι δυνάμεις αυτές «είναι έτοιμες να θυσιάσουν τα συμφέροντα των συμμάχων τους και ακόμη και τις εγγυήσεις για την ίδια τους την ασφάλεια», υπενθυμίζοντας στο πλαίσιο αυτό ότι η συνθήκη για τον περιορισμό ου αριθμού των πυρηνικών όπλων ανάμεσα στη Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, εκπνέει το 2021.

«Εάν δεν αρχίσουμε από σήμερα, από τώρα, το έργο της επέκτασης της συνθήκης αυτής , σε ενάμιση χρόνο απλώς θα εκπνεύσει, δεν θα υπάρχει πια», προειδοποίησε ο Ρώσος πρόεδρος.

«Η Ρωσία παραμένει ανοικτή στην ενίσχυση των επαφών με τις ΗΠΑ, με βάση την ισότητα και τα αμοιβαία οφέλη. Έχουμε ανάγκη μίας νέας θετικής ημερήσιας διάταξης που θα μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μία από κοινού προσπάθεια, την εξεύρεση σημείων επαφής. Φυσικά, μιλήσαμε γι' αυτό κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ», πρόσθεσε ο κ. Πούτιν.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση