GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαραντόνα: Μικρός δεν είχα παπούτσια, δεν θα φοβηθώ το χιόνι

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο γήπεδο της Ντιναμό Μπρέστ, καθώς μπήκε στο γήπεδο με ένα τεθωρακισμένο τζιπ! Μά...

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο γήπεδο της Ντιναμό Μπρέστ, καθώς μπήκε στο γήπεδο με ένα τεθωρακισμένο τζιπ!

Μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου για την ανάληψη της προεδρίας της αντιπάλου του Ατρόμητου στο Europa League, ο Μαραντόνα είπε: «Θυμάμαι πολύ καλά τον Φιντέλ Κάστρο, τον Τσάβες, τον Καντάφι. Ξέρω καλά επίσης τον Πούτιν και θα ήθελα τώρα να φωτογραφηθώ με τον Λουκασένκο (πρόεδρος της Λευκορωσίας). Ελπίζω μετά από αυτό να είναι υποστηρικτής μας».

Παράλληλα ο Μαραντόνα απάντησε και σε ερώτηση για το κρύο που επικρατεί τον χειμώνα στη Λευκορωσία, λέγοντας: «Όταν ήμουν μικρός, δεν είχα παπούτσια, περπατούσα ξυπόλυτος. Γι' αυτό δεν φοβάμαι το χιόνι. Μπορώ να ζήσω στη Λευκορωσία χωρίς πρόβλημα».

Πηγή:filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση