GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα ισραηλινή επιδρομή στη Γάζα - Νεκρό μέλος της Χαμάς

Αεροπορική επιδρομή εξαπέλυσε το Ισραήλ στη λωρίδα της Γάζας όπου ένα μέλος της ισλαμικής οργάνωσης Χαμάς σκοτώθηκε και άλλα τρία ...

Αεροπορική επιδρομή εξαπέλυσε το Ισραήλ στη λωρίδα της Γάζας όπου ένα μέλος της ισλαμικής οργάνωσης Χαμάς σκοτώθηκε και άλλα τρία τραυματίστηκαν, σύμφωνα με πηγές της Χαμάς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού, στόχος ήταν μαχητές της οργάνωσης, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να εκτοξεύσουν μπαλόνια με εύφλεκτο υλικό πάνω από τα σύνορα προς το Ισραήλ.

Από την πλευρά τους, πηγές της Χαμάς δήλωσαν πως τα θύματα ήταν άνδρες ασφαλείας που εργάζονταν σε ένα φυλάκιο παρατήρησης κοντά στη Ράφα, στο βόρειο τμήμα της λωρίδας της Γάζας.

Η διασυνοριακή βία αυξήθηκε το Σάββατο όταν Παλαιστίνιοι μαχητές εκτόξευσαν πάνω από 100 πυραύλους στο έδαφος του Ισραήλ και ο ισραηλινός στρατός εξαπέλυσε δεκάδες αεροπορικές επιδρομές στον θύλακα που τελεί υπό τον έλεγχο της Χαμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση