GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγούδησαν το «Μακεδονία ξακουστή» σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Άλλη μία παρέμβαση πραγματοποίησαν σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ πολίτες, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στη συμφωνία με την ΠΓΔΜ, τ...

Άλλη μία παρέμβαση πραγματοποίησαν σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ πολίτες, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στη συμφωνία με την ΠΓΔΜ, τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή».
Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, εισήλθαν στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης την Παρασκευή, όπου πραγματοποιούνταν η εκδήλωση της εφημερίδας «Εποχή», και μόλις αυτή ολοκληρώθηκε άρχισαν να τραγουδούν τον ύμνο.
Κάποιοι από το κοινό εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους ενώ άλλοι άρχισαν να φωνάζουν «φασίστες, φασίστες». Η υπουργός Εργασίας, κα Ε. Αχτσιόγλου, είχε αποχωρήσει όμως ήταν παρόντες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μηταφίδης, Κουράκης και Παρασκευόπουλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι νεαροί που κατάφεραν να μπουν στην εκδήλωση είναι μέλη χριστιανικών σωματείων της Θεσσαλονίκης και δεν έχουν καμία σχέση με ακροδεξιές οργανώσεις.

Πηγή: voria.gr / thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση