GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε Χριστοδουλόπουλο και Δημητριάδη

Η εκδίκαση της προσφυγής της ΑΕΚ για τη μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου βρίσκεται σε εξέλιξη. Πριν από λίγο η ΑΕΚ κατέθεσε...

Η εκδίκαση της προσφυγής της ΑΕΚ για τη μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου βρίσκεται σε εξέλιξη. Πριν από λίγο η ΑΕΚ κατέθεσε συμβόλαιο με ημερομηνία 1/7/2018.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ξεκαθάρισε πως το συμβόλαιο που έχει στην κατοχή της η ΑΕΚ υπογράφηκε από τον ίδιο πριν από δύο χρόνια ως «βάση» – όπως ακριβώς του ζητήθηκε – και πως δεν θα μπορούσε να έχει ισχύ σήμερα, από τη στιγμή που τότε ήταν παίκτης της Βερόνα. Μάλιστα, όπως ο ίδιος τόνισε, δεν υπήρχε καμία υπογραφή από πλευράς ΑΕΚ στο χαρτί που υπέγραψε τότε και αυτή προστέθηκε αργότερα.

Σ' εκείνο το σημείο ο Βασίλης Δημητριάδης είπε στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ότι «ήσουν ποδοσφαιρικά νεκρός όταν σε πήραμε», για να απαντήσει ο παίκτης: «Με ήθελε η Σαμπντόρια. Ναι, γονατιστός παρακαλούσα. Νεκρός ποδοσφαιρικά στην Σαμπντόρια που έχει 300 εκ. μπάτζετ!»

Ολόκληρος ο διάλογος:

Λάζαρος: «Όταν είχα υπογράψει αυτό το έγγραφο, δεν υπήρχε αυτή η υπογραφή που βλέπω εδώ πέρα. Υπήρχε του κυρίου Δέδε. Το υπέγραψα σαν ένα χαρτί, ότι αν θέλουν να συνεργαστούμε και στη συνέχεια. Στις 27 Αυγούστου 2016 υπογράφηκε. Ήμουν παίκτης της Βερόνα. Ήταν απλά κάτι σαν «οδηγός» για τις αποδοχές μου αν έμενα την τρίτη χρονιά».

Ρίζου (δικηγόρος ΑΕΚ): «Ο παίκτης ήταν δανεικός. Το συμβόλαιο αυτό είναι για την τρίτη χρονιά».

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας ΑΕΚ): «Όταν αποκτήσαμε τον Λάζαρο ήταν ποδοσφαιρικά νεκρός. Παρακαλώντας πήρε τηλέφωνο και ήθελε να έρθει στην ΑΕΚ. Και αν έχει ηθική, να πει δημοσίως ποιον έπαιρνε τηλέφωνο».

Χριστοδουλόπουλος: «Ναι ναι, γονατιστός παρακαλούσα!! Νεκρός ποδοσφαιρικά στην Σαμπντόρια, με 300 εκατ. μπάτζετ!».

Δημητριάδης: «Του δώσαμε την ευκαιρία ρισκάροντας. Ο Λάζαρος ήταν με δανεισμό και δικαίωμα αγοράς».

Ο πρόεδρος της επιτροπής ρώτησε τον Λυσάνδρου και τους ανθρώπους της ΑΕΚ γιατί δεν έχουν επικυρώσει το συμβόλαιο που χωρίς να πάρει απάντηση.

Συνάμα ο Χατζησαβάογλου ρώτησε τον Λυσάνδρου αν θεωρεί ότι το μεταχρονολογημένο συμβόλαιο που παρουσίασε η ΑΕΚ έχει ισχύ. Όμως, αυτός δεν απάντησε, απέφυγε να πει αν έχει ισχύ ή όχι.

Κάπου εκεί δέχθηκε επίθεση απο τον Χριστοδουλόπουλο που είχε τότε δικηγόρο τον Λυσάνδρου. «Μου είχες πει τότε ότι αυτό το έγγραφο ήταν άκυρο και δεν θα είχε ισχύ πουθενά. Ήσουν δικηγόρος μου και έπρεπε να με προστατεύεις! Πληρώνουμε δικηγόρους για να προστατεύουν τα δικαιώματά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση