GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρουσία Λάζαρου η εκδίκαση των προσφυγών ΑΕΚ και Ολυμπιακού

H εκδίκαση της υπόθεσης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου εκδικάζεται αυτή την ώρα στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ...

H εκδίκαση της υπόθεσης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου εκδικάζεται αυτή την ώρα στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, με τον Έλληνα άσο να δίνει το παρών!

Ο Χριστοδουλόπουλος έφυγε μετά από άδεια που πήρε από την προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Ολλανδία και είναι στο δικαστήριο, μια κίνηση βεβαίως που έχει πολύ μεγάλη σημασία.

Η εκδίκαση έχει ξεκινήσει με τις δύο πλευρές να αναμένεται να ανοίξουν τα χαρτιά τους.

Οι δικηγόροι της ομάδας του Πειραιά αναμένεται να ζητήσουν ξανά το συμβόλαιο που η Ένωση ισχυρίζεται ότι έχει για την περίοδο 2018-19 με το διεθνή μεσοεπιθετικό. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, δεν αποκλείεται να ζητήσουν αναβολή ή διακοπή για να το εξετάσουν. Παράλληλα με προσφυγή τους ζητούν να απαγορευτούν οι μεταγραφές στην ΑΕΚ για δύο περιόδους.

Ο Ολυμπιακός εξάλλου, έχει ζητήσει την εξαίρεση της δικηγόρου της Super League Αργυρώς Ασπρογέρακα επειδή έχει επαγγελματικές σχέσεις με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Πέτρο Καϊμακάμη. Η κα Ασπρογέρακα δεν είναι στην εκδίκαση, πάντως, επειδή βρίσκεται στη Γερμανία για επαγγελματικούς λόγους.

Η Ένωση από την πλευρά της ζητάει τιμωρία του παίκτη και απαγόρευση μεταγραφών στον Ολυμπιακό και επικαλείται το γεγονός ότι ο Χριστοδουλόπουλος έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο μαζί της για τη σεζόν 2018-2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση