GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μιχαλολιάκος: «Τρέμει τον κυρίαρχο ελληνικό λαό η κυβέρνηση»

«Κυβέρνηση μειοψηφίας» χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και κάλεσε τον πρωθυπουργό...

«Κυβέρνηση μειοψηφίας» χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και κάλεσε τον πρωθυπουργό, αν εννοεί τα όσα λέει περί «κυρίαρχου λαού», να του δώσει την ευκαιρία να μιλήσει, προσφεύγοντας σε εκλογές.
«Είναι ο κυρίαρχος ελληνικός λαός που αντιδρά και τον οποίο τρέμει η κυβέρνηση και δεν δέχεται να κάνει δημοψήφισμα για να φανεί εάν θέλει την συμφωνία των Πρεσπών ή όχι» ανέφερε. Απέδωσε, δε, σε οργή των Ελλήνων «για το ξεπούλημα της Μακεδονίας» τις διαδηλώσεις, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι υποθήκευσε τη χώρα στους διεθνείς τοκογλύφους μέχρι το 2060. Επίσης, παρουσίασε πρόσφατη πολιτική έρευνα, σύμφωνα με την οποία οι λέξεις που εκφράζουν τον Έλληνα για το παρόν και το μέλλον είναι ο «φόβος», η «ντροπή» και η «οργή».
Ο κ. Μιχαλολιάκος κατηγόρησε και τη ΝΔ ότι μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε το τρίτο μνημόνιο, τον νόμο για το τζαμί και επικαλέστηκε την ομιλία του Ευρωπαίου επιτρόπου, Πιέρ Μοσκοβισί, που -όπως είπε- εκθείασε τη ΝΔ για την στάση της τον Αύγουστο του 2015.
Σχετικά με την κριτική της ΝΔ προς την κυβέρνηση για τις μειώσεις στις συντάξεις, διερωτήθη τι θα κάνει ο κ. Μητσοτάκης εάν γίνει κυβέρνηση, «θα τα αλλάξει όλα αυτά;».
Ακόμη, απευθύνθηκε προς την κ. Γεννηματά και σχετικά με τη Συμφωνία Δουβλίνο ΙΙ είπε ότι υπερψηφίστηκε επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ «με ολέθριες συνέπειες για το έθνος μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση