GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός για φωτιές σε δύο Δήμους του νομού Χανίων - Εκκενώθηκε οικισμός

Η φωτιά συνεχίζει το καταστροφικό της έργο στο νομό Χανίων, από το μεσημέρι της Δευτέρας. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στον Κακόπε...

Η φωτιά συνεχίζει το καταστροφικό της έργο στο νομό Χανίων, από το μεσημέρι της Δευτέρας. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στον Κακόπετρο του Δήμου Πλατανιά, της επαρχίας Κισσάμου, ενώ συναγερμός σήμανε και στον Δήμο Πλατανιά, καθώς η φωτιά πέρασε στον επαρχιακό δρόμο προς Παλαιόχωρα.

Στην ευρύτερη περιοχή επιχειρούν 28 άνδρες της υπηρεσίας με 10 οχήματα, ενώ ρίψεις πραγματοποιεί και το πυροσβεστικό ελικόπτερο. Προληπτικά εκκενώθηκε ο οικισμός Καλάμι, ενώ η φωτιά δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Στο άλλο μεγάλο μέτωπο, στις Βρύσες του Δήμου Αποκορώνου, όπου η φωτιά έχει κάνει στάχτη από το μεσημέρι της Δευτέρας, το πανέμορφο πευκοδάσος της περιοχής, χιλιάδες ελαιόδεντρα καθώς και ζώα, επιχειρούν 60 πυροσβέστες, με 27 οχήματα και 2 πεζοπόρα τμήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση