GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την Τρίτη η πολιτική κηδεία του Μάνου Ελευθερίου

Την Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών θα γίνει η πολιτική κηδεία και η ταφή του Μάνου Ελευθερίου, ο οποίος πέθανε...

Την Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών θα γίνει η πολιτική κηδεία και η ταφή του Μάνου Ελευθερίου, ο οποίος πέθανε την Κυριακή τα ξημερώματα βυθίζοντας στην θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο και τον κόσμο των γραμμάτων.
Σε ανακοίνωση της, η οικογένεια του πολυτάλαντου Μάνου Ελευθερίου, τον οποίο αποχαιρετούν καλλιτέχνες με συγκινητικά λόγια και διηγήσεις από όσα έζησαν μαζί του, ζητά αντί στεφάνων χρήματα να γίνουν δωρεές στην Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου (Εθνική Τράπεζα Ελλάδος ΙΒΑΝ GR 73 0110 4690 0000 4692 9641 473), ένα από τα Ιδρύματα που βρίσκεται στο νησί από όπου καταγόταν.
Την προσφορά του εξήραν με αναφορές στο δυσαναπλήρωτο κενό που αφήνει, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, πολιτικοί αρχηγοί και κόμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση