GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα του Μητροπολίτη Λάρισας Ιγνατίου - ΦΩΤΟ

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης υποδέχθηκαν λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης το σκήνωμα του μακαριστού Μητροπολίτη Λαρίσης Ιγνατίου...

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης υποδέχθηκαν λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης το σκήνωμα του μακαριστού Μητροπολίτη Λαρίσης Ιγνατίου στο Επισκοπείο στη Λάρισα. Να αναφερθεί ότι πλήθος πιστών βρέθηκαν από νωρίς στο Επισκοπείο για να υποδεχθούν το σκήνωμα του Ποιμενάρχη τους.
Στην συνέχεια το σκήνωμα του μακαριστού Μητροπολίτη Λαρίσης τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, όπου τελέστηκε τρισάγιο από τους Σεβ. Μητροπολίτες, Δημητριάδος Ιγνάτιο, Σερρών Θεολόγο, Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεο, Ελασσώνος Χαρίτων, Τρίκκης και Σταγών Χρυσόστομο και Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητο.
Στο μεταξύ το Σάββατο, στις 11:00, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του στον Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου της Λάρισας, προεξάρχοντος του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερωνύμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση