GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον... αέρα η παραμονή παίκτη που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Ολυμπιακό - ΦΩΤΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού είναι δυσαρεστημένοι από την έως τώρα παρουσία έμπειρου ποδοσφαιριστή, ο οποίο...

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού είναι δυσαρεστημένοι από την έως τώρα παρουσία έμπειρου ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποκτήθηκε πριν μερικές μέρες από τους ερυθρόλευκους και κάθε ενδεχόμενο είναι… ανοιχτό!

Ο λόγος για τον Ροντερίκ Μιράντα. Η μέχρι σήμερα εικόνα του Πορτογάλου στόπερ είναι τέτοια που στον Ολυμπιακό παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβληματισμένοι, με αποτέλεσα η περαιτέρω παραμονή του 27χρονου ποδοσφαιριστή στο λιμάνι να είναι… στον αέρα!

Υπενθυμίζεται ότι ο Μιράντα αποκτήθηκε στις 10 Ιουλίου με τη μορφή του δανεισμού από τη Γουλβς, με τους Πειραιώτες να έχουν και οψιόν αγοράς του για το καλοκαίρι του 2019.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, κάθε άλλο παρά βέβαιο είναι ότι θα παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός έχει παίξει ως τώρα σε τρία φιλικά των ερυθρόλευκων, με την Τεσέντερλο που μπήκε αλλαγή στο 61’, με την Έουπεν που πέρασε στο ματς στο 46’ και με την Αϊντχόφεν που ήταν βασικός σε όλο το ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση