GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήγε να πιάσει το αγκίστρι και πνίγηκε

Τραγική κατάληξη είχε το πρωί της Κυριακής το ψάρεμα για έναν παραθεριστή στο Καινούργιο των Καμένων Βούρλων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ά...

Τραγική κατάληξη είχε το πρωί της Κυριακής το ψάρεμα για έναν παραθεριστή στο Καινούργιο των Καμένων Βούρλων.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο άτυχος 72χρονος είχε πάει από πολύ νωρίς το πρωί μαζί με τον γαμπρό του για ψάρεμα στην παραλία του οικισμού Χρυσή Ακτή, στο Νέο Θρόνιο.
Κάποια στιγμή το αγκίστρι από το καλάμι ψαρέματος πιάστηκε σε πέτρες και κόλλησε. Ο ατυχώς άνδρας βούτηξε στη θάλασσα για να το μαζέψει. Δυστυχώς όμως όπως όλα δείχνουν τον πρόδωσε η καρδιά του και έχασε τις αισθήσεις του μέσα στη θάλασσα.
Αμέσως ενημερώθηκε το Λιμενικό Τμήμα του Αγίου Κωνσταντίνου, οι λιμενικοί του οποίου επενέβησαν άμεσα, για να ανασύρουν τον 72χρονο από τη θάλασσα, δυστυχώς όμως ήταν ήδη αργά για να του προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 72χρονος είναι από Αθήνα και είχε εξοχικό στην περιοχή όπου ερχόταν τα καλοκαίρια για διακοπές μαζί με την οικογένειά του.
Προανάκριση διενεργεί το Λιμενικό Τμήμα του Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου θα δείξει η νεκροψία νεκροτομή που θα γίνει από τον Ιατροδικαστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση