GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιμένει στην αθωότητα του το μοντέλο που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ - ΒΙΝΤΕΟ

Αθώα δήλωσε ενώπιον του δικαστή στο Χονγκ Κονγκ η Ειρήνη που πριν από οκτώ μήνες συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ μεταφέρο...

Αθώα δήλωσε ενώπιον του δικαστή στο Χονγκ Κονγκ η Ειρήνη που πριν από οκτώ μήνες συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ μεταφέροντας στις αποσκευές της μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Ο συνήγορος της, Σάκης Κεγαχιόγλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε μεταξύ άλλων ότι "η απόφαση του να δηλώσει αθώα είναι δική της απόφαση και της οικογενείας της και είναι απόλυτα σύμφωνη με αυτό που διακηρύσσει από την πρώτη στιγμή από τη σύλληψη της πέρυσι".

"Η δικογραφία η σχετική εκκρεμεί πλέον ενώπιον ειδικού ανακριτού ναρκωτικών, ο οποίος και θα διεξάγει κύρια ανάκριση ώστε να διακριβωθούν οι ευθύνες και της Ειρήνης αλλά και όσων ενεπλάκησαν σε αυτή την υπόθεση και οδήγησαν την Ειρήνη στη σύλληψη της" πρόσθεσε ο κ. Κεγαχιόγλου.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση