GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Μιράντα

Σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα, ο κεντρικός αμυντικός της Γουλβς Ρόντερικ Μιράντα βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μ...

Σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα, ο κεντρικός αμυντικός της Γουλβς Ρόντερικ Μιράντα βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό!

Μετά τον Ντανιέλ Ποντένσε, φαίνεται πως οι ερυθρόλευκοι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη Πορτογάλου. Πρόκειται για έναν παίκτη που ξέρει πολύ καλά ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς έχει συνεργαστεί μαζί του.

Όπως, λοιπόν, αναφέρει η «Record», ο 27χρονος ποδοσφαιριστής της αγγλικής ομάδας βρίσκεται στη χώρα μας για να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό και εκφράζεται σιγουριά πως το deal θα ολοκληρωθεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, γι’ αυτό τον λόγο ο Μιράντα δεν συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση της Γουλβς, η οποία ανέβηκε στην Premier League. Στην περσινή (μοναδική) του σεζόν στο Νησί ο Πορτογάλος άσος αγωνίστηκε σε 19 ματς.

Ο Μιράντα αναδείχθηκε από τη Μπενφίκα και εν συνεχεία έπαιξε στην ελβετική Σερβέτ και τη Λα Κορούνια ως δανεικός. Από το 2013 μέχρι το 2017 αγωνίστηκε στη Ρίο Άβε και από το 2014 μέχρι το 2016 συνεργάστηκε με τον Μαρτίνς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση