GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τσίπρας είδε τον Α/ΓΕΕΘΑ και τα είπαν για μία ώρα

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, πήγε στο 251 ΓΝΑ για να δει τον Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη, ο οποίος θα περάσει ένα δεκαήμε...

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, πήγε στο 251 ΓΝΑ για να δει τον Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη, ο οποίος θα περάσει ένα δεκαήμερο υποχρεωτικής ξεκούρασης με …διαταγή ιατρών και Καμμένου.

Ο πρωθυπουργός έμεινε με τον Α/ΓΕΕΘΑ περίπου μία ώρα και συζήτησαν για όλα. Η σχέση τους είναι γνωστό πως είναι καλή.

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος που βλέπει κάθε μέρα τον Α/ΓΕΕΘΑ, ενημέρωσε στις 10.30 το πρωί στο γραφείο του τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων, ότι ο Ναύαρχος Αποστολάκης για το δεκαήμερος της απουσίας του από το γραφείο θα αντικατασταθεί από τον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρο.

ΠΗΓΗ: Militaire.gr

1 σχόλιο

  1. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΕΝ.ΔΥ. ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ/ΜΟΥ!


    Ο ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΏΣ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΑΝΘΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1922 {ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ 1940 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ/Η ΠΡΏΤΗ ΝΊΚΗ ΚΑΤΆ ΤΟΥ ΑΗΤΗΤΟΥ ΑΞΩΝΑ-ΕΥΓΕ!!!} ΤΟ 1967 ΜΕ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΈΦΕΡΑΝ ΤΟ 1974/ΚΥΠΡΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ 1996/ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ (ΌΧΙ ΟΜΗΡΙΑ-ΒΑΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ) ΔΥΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ/ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΦΙΛΗ/ΣΥΜΜΑΧΗ ΧΩΡΑ!!!



    Κύριοι!!!

    ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ/ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!!!

    Η ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝ.ΔΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ!!!

    Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΜΙΛΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ/ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ Α. ΘΡΑΚΗΣ!!!


    Αφιέρωμα ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝ.ΔΥ. ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΡΕ/ΑΕΡΟΠΟΡΕ/ΝΑΥΤΗ.... ΚΑΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ!!!"





    Κύριοι!!!

    ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ/ΟΡΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΝ.ΔΥ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΣΘΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΗΜΑΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝ.ΔΥ.!!!




    Κύριοι!!!

    Είσθαι ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 1922 ΤΟ 1967/74 ΤΟ 1996 ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΝΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!!!




    Κύριοι!!!

    ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΗΝ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΘΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ!





    Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΕΙΜΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση