GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΥΠΕΞ: Οδύνη για την αποτρόπαιη επίθεση στην ελληνική συνοικία στο Τορόντο

Την οδύνη του για την αποτρόπαιη επίθεση στην ελληνική συνοικία στο Τορόντο του Καναδά και την αμέριστη συμπαράσταση στους Έλληνες...

Την οδύνη του για την αποτρόπαιη επίθεση στην ελληνική συνοικία στο Τορόντο του Καναδά και την αμέριστη συμπαράσταση στους Έλληνες ομογενείς, τον καναδικό λαό και την κυβέρνησή του, εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών.

Με ανάρτησή του στο Twitter, το υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει, επίσης, θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειας των θυμάτων και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

«Εκφράζουμε την οδύνη μας για την αποτρόπαιη επίθεση στην ελληνική συνοικία στο Τορόντο του Καναδά & την αμέριστη συμπαράστασή μας στους Έλληνες ομογενείς, στον καναδικό λαό & στην κυβέρνησή του. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειας των θυμάτων και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες» σημειώνει, στην ανάρτησή του, το υπουργείο Εξωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση