GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οργισμένη προειδοποίηση Τραμπ στον πρόεδρο του Ιράν: Μην απειλήσεις ΠΟΤΕ ξανά τις ΗΠΑ, αλλιώς θα υποστείς τις συνέπειες

Έντονη ήταν η αντίδραση του Αμερικανού Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στις δηλώσεις του προέδρου του Ιράν...

Έντονη ήταν η αντίδραση του Αμερικανού Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στις δηλώσεις του προέδρου του Ιράν Χασάν Ροχανί , ο οποίος προειδοποίησε την Αμερική να «μην παίζει με την ουρά του λιονταριού» αναφερόμενος στις εχθρικές πολιτικές των ΗΠΑ εναντίον της χώρας του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ με ανάρτησή του στο Τουίτερ διεμήνυσε σε έντονο ύφος στον Ροχανί να μην απειλήσει ποτέ ξανά τις ΗΠΑ αλλιώς θα υποστεί σοβαρές συνέπειες.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Προς τον Ιρανό πρόεδρο Ροχανί: Ποτέ ξανά μην απειλήσεις τις ΗΠΑ αλλιώς θα υποστείς συνέπειες ανάλογες με τις οποίες πολύ λίγοι στην ιστορία έχουν υποστεί. Δεν είμαστε πια μια χώρα που θα ανεχτεί τις παραφροσύνες μίσους και θανάτου που ξεστομίζεις. Πρόσεχε!

Δείτε την ανάρτησή του:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση