GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μουντιάλ: Ρονάλντο – Μέσι σπίτι τους, συνέχεια με δύο μεγάλα φαβορί

Με την Γαλλία να επικρατεί της Αργεντινής με 4-3 και την Ουρουγουάη να αφήνει εκτός διοργάνωσης την πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλί...

Με την Γαλλία να επικρατεί της Αργεντινής με 4-3 και την Ουρουγουάη να αφήνει εκτός διοργάνωσης την πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία, νικώντας την με 2-1, έπεσε το βράδυ του Σαββάτου η αυλαία της πρώτης ημέρας για τη φάση των «16» του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Έτσι, οι δύο μεγαλύτεροι σταρ του σύγχρονου ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, θα παρακολουθήσουν τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το σπίτι τους.

Η δεύτερη δόση των προημιτελικών, σήμερα, Κυριακή, περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Ισπανία-Ρωσία στις 17:00 (ΕΡΤ1) και Κροατία-Δανία στις 21:00 (ΕΡΤ1), έχοντας, και στις δύο περιπτώσεις, ξεκάθαρα φαβορί.

Στο πρώτο, χρονικά, ματς, αυτή είναι η Ισπανία, η οποία ωστόσο δεν έχει ακόμα πείσει με την απόδοσή της ότι είναι ικανή για μεγάλα πράγματα.

Οι «φούριας ρόχας» έχουν πολλά προβλήματα ανασταλτικά και δέχονται εύκολα επιθέσεις, την ώρα που οι Ρώσοι έχουν εμφανιστεί μέχρι στιγμής πολύ ικανοί στις αντεπιθέσεις.

Ωστόσο, στην ήττα 3-0 από την Ουρουγουάη, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, φάνηκε η «γύμνια» του ρόστερ που έχει η «οικοδέσποινα» της διοργάνωσης. Πάντως, για τους Ρώσους επέστρεψε ο Τζαγκόεφ, ενώ εκτός μάχης τέθηκε ο δεξιός μπακ Σμολίνινκοφ.

Στο δεύτερο χρονικά ματς της ημέρας, Κροατία και Δανία είναι δύο ομάδες διαφορετικής προσέγγισης. Από τη μία, η ομάδα του Ντάλιτς περνάει σε τελική φάση Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά το 1998, όταν και είχε πάρει την τρίτη θέση.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και θα παίξει η καλύτερη 11άδα, ενώ οι Δανοί, που φτάνουν για τέταρτη φορά στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είναι μία πολύ συγκροτημένη ομάδα με ισορροπία στις γραμμές, δυναμική στο παιχνίδι της και τον Κρίστιαν Έρικσεν να είναι το «πρώτο βιολί».

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση