GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπουργείο Εξωτερικών: Οι φυσικές καταστροφές δεν γνωρίζουν σύνορα και υπερβαίνουν κάθε διαφορά

Τις ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκριση σε  χώρες που προσφέρουν βοήθεια στην Ελλάδα αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξω...

Τις ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκριση σε  χώρες που προσφέρουν βοήθεια στην Ελλάδα αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

"Εκφράζουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας στον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Mevlüt Çavuşoğlu, και της πΓΔΜ, Nikola Dimitrov, για την άμεση ανταπόκρισή τους να προσφέρουν ιπτάμενα μέσα για την κατάσβεση των φονικών πυρκαγιών στην Αττική. Ευχαριστούμε επίσης την Κύπρο, το Ισραήλ, την Ισπανία και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την προσφορά βοήθειας, υλικής και σε ανθρώπινο δυναμικό, και όλους τους φίλους και εταίρους μας που εξέφρασαν την αλληλεγγύη και συμπαράστασή τους στο δράμα του ελληνικού λαού.

Η ταχύτατη αυτή προσφορά βοήθειας αποδεικνύει στην πράξη ότι το πνεύμα ειλικρινούς συνεργασίας και αλληλεγγύης, όπως οι φυσικές καταστροφές, δεν γνωρίζουν σύνορα και υπερβαίνουν κάθε διαφορά".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση