GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Βρετανοί χάνουν την εμπιστοσύνη τους στη Μέι για το Brexit

Στο 29% έχει μειωθεί το ποσοστό των Βρετανών ψηφοφόρων, που εγκρίνουν τους χειρισμούς της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι στις ...

Στο 29% έχει μειωθεί το ποσοστό των Βρετανών ψηφοφόρων, που εγκρίνουν τους χειρισμούς της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι στις διαπραγματεύσεις για το Brexit. Πρόκειται για το χαμηλότερο ποσοστό που συγκεντρώνει η Μέι από τότε που ξεκίνησε να διεξάγεται η σχετική έρευνα τον Νοέμβριο του 2016, σύμφωνα με την εταιρεία δημοσκοπήσεων ORB International.

Το ποσοστό έγκρισης των κυβερνητικών χειρισμών στις συνομιλίες για το Brexit ανήλθε έως και το 55% το πρώτο εξάμηνο του 2017.

Σύμφωνα με την έρευνα, το 56% των ψηφοφόρων δεν είναι βέβαιοι ότι η Μέι θα εξασφαλίσει τη σωστή συμφωνία ενώ το 26% πιστεύουν ότι θα πετύχει τη σωστή συμφωνία.

«Η Μέι έχασε τον υπουργό της για το Brexit, αλλά χάνει επίσης ολοένα και πιο πολύ την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων», δήλωσε ο Τζόνι Χιλντ, γενικός διευθυντής της ORB International.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση