GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Burberry καίει εμπορεύματα 28 εκατομμυρίων λιρών για να μην τα αγοράσουν "λάθος άνθρωποι" - ΒΙΝΤΕΟ

Η Burberry κατέστρεψε προϊόντα της αξίας πάνω από 28 εκατομμύρια λίρες για να μην τα αγοράσουν "λάθος άνθρωποι". Η εταιρ...

Η Burberry κατέστρεψε προϊόντα της αξίας πάνω από 28 εκατομμύρια λίρες για να μην τα αγοράσουν "λάθος άνθρωποι".

Η εταιρεία αποφάσισε να κάνει αυτή την κίνηση για να εμποδίσει τα προϊόντα αυτά από το να καταλήξουν στην «γρίζα αγορά» και να αγοραστούν από τους «λάθος» ανθρώπους.

Στην "γκρίζα αγορά" τα προϊόντα κινούνται μέσω διαύλων διανομής, οι οποίοι είναι νόμιμοι αλλά μη επιθυμητοί από τον αρχικό κατασκευαστή ή τον δικαιούχο του σήματος. Τα προϊόντα της γκρίζας αγοράς (γκρίζα προϊόντα) είναι προϊόντα που πωλούνται από έναν κατασκευαστή ή τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό του εκτός των όρων της συμφωνίας μεταξύ του μεταπωλητή και του κατασκευαστή.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, η εταιρεία έχει καταστρέψει προϊόντα αξίας άνω των 90 εκατομμύρια δολαρίων. Ενώ, όπως αποκαλύπτεται οι μέτοχοι της εταιρείας είναι δυσαρεστημένοι, καθώς αναρωτιούνται γιατί δεν τους προσφέρθηκαν τα προϊόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση