GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετά την Commonview η VOXPOP...

του Μιχάλη Χαιρετάκη       Τρομοκρατημένα τα τρολ του Συριζα εριξαν τη σελίδα του heretakis.gr  να δω θα ρίξουν και το fb; Μετά τη...

  Τρομοκρατημένα τα τρολ του Συριζα εριξαν τη σελίδα του heretakis.gr 
να δω θα ρίξουν και το fb;
Μετά την Commonview η VOXPOP;
Για την εταιρεία commonview δεν χρειάζεται να γράψω πολλά. Είχα γράψει πριν λίγους μήνες οταν είχα αποκαλύψει τη συμμετοχή 2 μετακλητών απο το υπουργείο επικρατείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου. Ο δεύτερος μάλιστα είχε απομακρυνθεί για κάποιο διάστημα και μετά επανήλθε. Αυτό που δεν γνωρίζω αν ήταν θέμα καταγραφής μετακλητών ωστε για συγκεκριμένες χρονικές στιγμές κάθε χρόνο να βγαίνει σταθερός και μη αυξανόμενος ο αριθμός τους ή κάποιος άλλος λόγος.
Ο συγκεκριμένος μάλιστα μου είχε στείλει απειλητικό μήνυμα στο facebook για το οποίο ενημέρωσα σχετικά τη ΔΗΕ.

Η Commonview είχε επιστημονικό συνεργάτη τον ίδιο ακριβώς επιστήμονα που συναντάμε στην άγνωστη VOXPOP Analysis που εμφανίζεται μοναδικός εταίρος και διαχειριστής της τελευταίας απο τα τέλη Μαϊου 2018.
Οι συμπτώσεις είναι αρκετά περίεργες μέχρι τώρα όπως και το γεγονός οτι γνωστή εφημερίδα που πρόσκειται στο καθεστώς θα δημοσιεύσει τα αποτελέσματα ίσως της πρώτης πολιτικής έρευνάς της.

Να θυμίσω οτι προηγήθηκαν 2 δημοσκοπήσεις που προσπαθούν να πείσουν για την μή κατάρρευση κόντρα σε κάθε λογική του Σύριζα με τα ίδια σχεδόν ποσοστά για το κυβερνών κόμμα και διαφορετικά για τους υπολοίπους.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι οτι για την μια απο αυτές το ΕΒΕΑ ανέθετε κυλιόμενες δημοσκοπήσεις ενώ πριν λίγο καιρό το ΨΗΠΤΕ με απευθείας ανάθεση έδωσε στη "μαμά εταιρεία" την ανάθεση μιας έρευνας.

Για την δεύτερη, είχα μια συζήτηση με γνωστό δημοσιογράφο που την διεξήγαγε. Αρχικά του επισήμανα τα κενά ασφαλείας της μεθοδολογιας του, στη συνέχεια οταν έβγαλε τα αποτελέσματα του παρέθεσα τις τρομακτικές αποκλίσεις (δεν έπιανε ούτε το λήγοντα όπως του είπα καυστικά) απο τα εκλογικά αποτελέσματα προηγούμενων δημοσκοπήσεων του σε σχέση με την πραγματικότητα των ποοστών των εκλογικών αναμετρήσεων. Η αντίδραση του δημοκρατικότατη, αντί άλλης απάντησης με μπλόκαρε.

Ο συγκεκριμένος έχει το ίδιο ονοματεπώνυμο με υποψήφιο βουλευτή του Σύριζα. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποια σχέση αν και όπως διαβάζουμε και ο τελευταίος έχει ασχοληθεί με δημοσκοπήσεις.
https://youtu.be/Rv9ccx3KXPI
και
https://youtu.be/XLLXGGEHqEQ
ενώ το συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο το βλέπουμε ξανά ως συν-γραφέα κοινών άρθρων (!!!) κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης.

Αλλο ένα αφήγημα success story και συσπείρωσης των ψηφοφόρων του κυβερνώντος κόμματος απ οτι φαίνεται πέφτει στο κενό.

Τζάμπα η προσπάθεια παιδιά…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση