GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H... συμβουλή της γυναίκας του Κίμι Ράικονεν στον Λιούις Χάμιλτον που θα συζητηθεί - ΦΩΤΟ

Η σύγκρουση του Κίμι Ράικονεν με τον Λιούις Χάμιλτον λίγο μετά την εκκίνηση του Γκραν Πρι του Σιλβερστόουν έχει προκαλέσει την αντ...

Η σύγκρουση του Κίμι Ράικονεν με τον Λιούις Χάμιλτον λίγο μετά την εκκίνηση του Γκραν Πρι του Σιλβερστόουν έχει προκαλέσει την αντίδραση των ανθρώπων της Μερσέντες.

Ο Φινλανδός οδηγός της Φεράρι τιμωρήθηκε μέσα στον αγώνα με ποινή παραμονής 10 δευτερολέπτων στα πιτ, παρόλα αυτά στη Μερσέντες θεωρούν χάδι τη συγκεκριμένη τιμωρία και αφήνουν υπόνοιες ότι η σύγκρουση ήταν μέρος της στρατηγικής της ιταλικής ομάδας.

Ο ίδιος ο Ράικονεν παρότι αποδέχτηκε και θεώρησε δίκαιη την ποινή των 10 δευτερολέπτων τόνισε ότι δεν ήταν εκούσια η σύγκρουση. Απέδωσε το τρακάρισμα στο μπλοκάρισμα των τροχών του μονοθεσίου του και το ριπλέι φαίνεται να τον δικαιώνει.

Μετά το τέλος του αγώνα τόσο ο Χάμιλτον όσο και ο Νίκι Λάουντα ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με το περιστατικό.

Η αντίδραση του Βρετανού οδηγού της Μερσέντες, πάντως, προκάλεσε τα καυστικά σχόλια της συζύγου του Κίμι Ράικονεν.

Η τελευταία σε ανάρτησή της στο Instagram προέτρεψε τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να ασχοληθεί με…το μπαλέτο αν είναι να κλαίει σαν κοριτσάκι κάθε φορά που χάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση