GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί ο Μαραντόνα «έκραξε» live τον ανιψιό του σε τηλεοπτική εκπομπή

Ακούγοντας σχόλια, τα οποία δεν του άρεσαν σχετικά με την πρόταση γάμου που έκανε στην κατά πολύ νεότερη από εκείνον μέλλουσα σύζυ...

Ακούγοντας σχόλια, τα οποία δεν του άρεσαν σχετικά με την πρόταση γάμου που έκανε στην κατά πολύ νεότερη από εκείνον μέλλουσα σύζυγό του, ο Ντιέγκο Μαραντόνα παρενέβη σε τηλεοπτική εκπομπή και άνοιξε νέα οικογενειακή κόντρα με τον ανιψιό του!

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου δεν άντεξε να ακούει από τον Βάλτερ Κρίστιαν Ματσούκα πως του φαινόταν πολύ… περίεργη η κατάσταση με τον επικείμενο γάμο του, καθώς η Ρόσιο Ολίβα είναι μόλις 28 ετών.

«Βλέπω στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή τον πιο δειλό άνθρωπο στον κόσμο, τον ανιψιό μου... Είναι ένας άνθρωπος που έχει καιρό να δει τη μάνα του και που δεν έχουμε καμία επαφή. Έχει σπάσει πολλά αυτοκίνητα που μου ανήκαν και μου έχει κλέψει πολλά χρήματα», τόνισε χαρακτηριστικά στον «αέρα» της τηλεοπτικής εκπομπής «Confrontados» ο Μαραντόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση