GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oι αντίπαλοι της ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League

Δεν στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή η ΑΕΚ στην κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να επ...

Δεν στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή η ΑΕΚ στην κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να επιστρέψουν στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και για να συμβεί αυτό θα πρέπει αρχικά να περάσουν το εμπόδιο μίας εκ των Σέλτικ ή Ρόζενμποργκ!

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί το διήμερο 7-8 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς στις 14-15 του ίδιου μήνα στο ΟΑΚΑ.

Το σίγουρο είναι πως η κλήρωση θα μπορούσε να είναι καλύτερη για την Ένωση, καθώς τόσο η Σέλτικ όσο και η Ρόζενμποργκ είναι ομάδες που έχουν δυνατότητες, αλλά και πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία.

Η ομάδα της Γλασκόβης κοντράρεται με τους Νορβηγούς στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και όποια εκ των δύο προκριθεί, θα είναι η αντίπαλος της ΑΕΚ. Αναμφίβολα η πρώτη είναι το φαβορί, αλλά αυτό μένει να φανεί στην πράξη.

Μπορεί το αποτέλεσμα της κλήρωσης να μην ήταν το καλύτερο δυνατό για την Ένωση, αλλά δίνει την ευκαιρία στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη -σε περίπτωση που παίξει με τη Σέλτικ και την αποκλείσει- να πάρει τη θέση της στους «ισχυρούς» για την κλήρωση των πλέι-οφ της διοργάνωσης!

Κάτι που σημαίνει ότι σε μία τέτοια περίπτωση, θα αποφύγει αντιπάλους, όπως οι Αϊντχόφεν, Σάλτσμπουργκ και Λουντογκόρετς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση