GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φλoρίντα Πετρουτσέλι - Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της από το μαιευτήριο

Μητέρα έγινε για πρώτη φορά την Παρασκευή το απόγευμα η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Μαζί με τον σύζυγό της Άρη Γούτο υποδέχτηκαν την μικ...

Μητέρα έγινε για πρώτη φορά την Παρασκευή το απόγευμα η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Μαζί με τον σύζυγό της Άρη Γούτο υποδέχτηκαν την μικρή τους κόρη.

Η γνωστή συμπαρουσιάστρια της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day ανέβασε στα social media, μια τρυφερή φωτογραφία με τα χέρια των τριών τους κι έγραψε:

«Χθες, 20 Ιουλίου ήταν τα γενέθλια από τους δύο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ανθρώπους της ζωής μου: του άντρα μου και της κόρης μου.

Γεννήθηκαν την ίδια μέρα! Ευχαριστώ τον υπέροχο σύντροφό μου, που ήταν και είναι συνεχώς δίπλα μου, τον γιατρό μου, ο οποίος επέμενε από την πρώτη στιγμή για έναν φυσιολογικό τοκετό και με βοήθησε ώστε όλα να είναι τόσο απλά, γρήγορα και ανώδυνα. Την μαία μου που με φρόντισε κάθε στιγμή με τόση αγάπη και όλο το προσωπικό του ΡΕΑ για την άψογη φροντίδα. Σας ευχαριστώ».

Δείτε την ανάρτησή της:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση