GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Τζανακόπουλος για την κόντρα Σκουρλέτη-Πατούλη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στο briefing αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Πάνου Σκουρ...

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στο briefing αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Πάνου Σκουρλέτη και Γιώργου Πατούλη, αλλά και στην παρέμβαση του Πάνου Καμμένου σχετικά με το θέμα του Κλεισθένη και την συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ.

"Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα με τον κ. Καμμένο. Ο κ. Πατούλης εκπροσωπεί έναν θεσμικό φορέα και με αυτή την έννοια ο κυβερνητικός εταίρος φυσικά θα συναντάται μαζί του και θα συζητεί μαζί του, κατά τον ίδιο τρόπο που συζητεί ο κ. Σκουρλέτης. Ως προς την ουσία της πολιτικής αυτής αντιπαράθεσης μεταξύ του κ. Σκουρλέτη και του κ. Πατούλη νομίζω ότι είναι σαφές πως ο κ. Σκουρλέτης επιτέθηκε στον κ. Πατούλη, διότι ξόδεψε περίπου 300.000 ευρώ από τα χρήματα του ελληνικού λαού, από τα χρήματα του ελληνικού κράτους για να προβάλλει την πολιτική θέση, που εκείνος θέλει να εκφράζει σε ότι αφορά το ζήτημα του Κλεισθένη".

"Η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτικός με την χρησιμοποίηση κρατικών χρημάτων ο κ. Πατούλης. Σε ότι αφορά στο ζήτημα με τον κ. Καμμένο από όσο ξέρω οι ΑΝΕΛ θα υπερψηφίσουν επί της αρχής το νομοσχέδιο και από εκεί και πέρα στην κοινοβουλευτική διαδικασία θα βρεθούν οι αναγκαίες ισορροπίες, έτσι ώστε το νομοσχέδιο να υπερψηφιστεί και κατ' άρθρον" συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση