GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του PRESS-GR! Επίσημο "ναι" της ΝΔ σε κατάτμηση Β' Αθηνών και Αττικής

Πλήρης επιβεβαίωση του Press-Gr που πρώτο αποκάλυψε -και ...μακράν από τα άλλα μέσα ενημέρωσης- ότι ο Κ. Μητσοτάκης θα πει "ναι&quo...

Πλήρης επιβεβαίωση του Press-Gr που πρώτο αποκάλυψε -και ...μακράν από τα άλλα μέσα ενημέρωσης- ότι ο Κ. Μητσοτάκης θα πει "ναι" τελικά στο σπάσιμο της  Β' Αθηνών και  της Αττικής! 
Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, θετική ψήφο στην κυβερνητική πρωτοβουλία για την κατάτμηση των μεγάλων εκλογικών περιφερειών  θα δώσει η ΝΔ ανάβοντας το πράσινο φως για την άμεση εφαρμογή του μέτρου στις επόμενες εκλογές αφού η διάταξη αναμένεται να ψηφιστεί από περισσότερους από 200 βουλευτές.
Τις προθέσεις της ΝΔ επιβεβαίωσαν στη Βουλή πηγές της Πειραιώς. «Η ΝΔ θα πει ναι στην κατάτμηση» ανέφερε στέλεχος του κόμματος και σημείωσε, μάλιστα, ότι  ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχεται στο γραφείο τους γαλάζιους βουλευτές από τη Β ‘ Αθηνών και την Περιφέρεια Αττικής και τους ανακοινώνει το σκεπτικό της απόφασης. Υπό τα νέα δεδομένα οι βουλευτές καλούνται, μάλιστα, να δηλώσουν σε ποιους από τους τρεις νέους τομείς της Β’ Αθηνών (Βόρειος, Νότιος και Δυτικός) και τους δύο τομείς της Περιφέρειας Αττικής (Ανατολικός και Δυτικός) επιθυμούν να πολιτευτούν.
Το αναμενόμενο «ναι» της ΝΔ στη διάταξη επιτρέπει την άμεση εφαρμογή του μέτρου αφού ικανοποιείται η κανονιστική επιταγή για ενισχυμένη πλειοψηφία τουλάχιστον 200 βουλευτών. Πέρα από τη ΝΔ τη ρύθμιση αναμένεται να ψηφίσουν οι κοινοβουλευτικές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, της ΔΗ.ΣΥ και του Ποταμιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ: 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ο κύβος ερρίφθη και ο Κ. Μητσοτάκης λέει "ναι" στο σπάσιμο Β' Αθηνών και Αττικής... 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο Κ. Μητσοτάκης έτοιμος να πει "ναι" στο σπάσιμο Β' Αθηνών και Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση