GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καραμέρος: Περισσότερα από 350 αυτοκίνητα παρασύρθηκαν στο Μαρούσι - Δεν υπάρχει εγκλωβισμένος

Σημαντικές ζημιές προκάλεσε στο Μαρούσι η ξαφνική καταιγίδα, όπως επισήμανε στον Realfm 97,8 ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρ...

Σημαντικές ζημιές προκάλεσε στο Μαρούσι η ξαφνική καταιγίδα, όπως επισήμανε στον Realfm 97,8 ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος.
"Περισσότερα από 350 αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί ενώ πάρα πολλά υπόγεια καταστήματα έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές. Ευτυχώς δεν υπάρχει κανένας εγκλωβισμένος μέσα σε αυτοκίνητο γιατί 150 αυτοκίνητα είναι το ένα πάνω στο άλλο'', δήλωσε στον real fm ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος.
"Είναι όλοι ασφαλείς, δεν έχουμε θύματα", πρόσθεσε.
Παράλληλα, ο κ. Καραμέρος τόνισε ότι ''τα ρεματάκια των τριών και πέντε μέτρων που έχουν δίπλα πολυκατοικίες , αμαξοστάσια, επιχειρήσεις, τελείωσαν. Εδώ θέλει σοβαρή παρέμβαση, να ξηλωθούν πολυκατοικίες, να απαλλοτριωθούν περιουσίες, να ανοίξουν τα ρέματα και τα ποτάμια. Τελείωσε το παραμύθι...".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση