GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς: Όλη η διαδικασία αναγνώρισης θα περάσει από DNA

“Συνεχίζονται οι νεκροτομές, οι λήψεις βιολογικού υλικού και προχωρά η διαδικασία ταυτοποίησης” είπε μεταξύ άλλων ο ιατροδικαστής κ.Νίκος...

“Συνεχίζονται οι νεκροτομές, οι λήψεις βιολογικού υλικού και προχωρά η διαδικασία ταυτοποίησης” είπε μεταξύ άλλων ο ιατροδικαστής κ.Νίκος Καλογριάς, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Μάνο Νιφλή.
“Έρχονται σοροί συνεχώς από το Σχιστό και συνεχίζεται η διαδικασία των νεκροτομών για τη λήψη του βιολογικού υλικού για να γίνει η ταυτοποίηση σε συνδυασμό με το βιολογικό υλικό που παρθεί ήδη από τους συγγενείς” σημείωσε ο κ. Καλογριάς.
Στο ερώτημα σχετικά με το εάν η διαδικασία κυλά κανονικά ο κ. Καλογριάς απάντησε: “Με βάση τη δυσκολία που υπάρχει γιατί οι περισσότερες σοροί είναι απανθρακωμένες νομίζω ότι είναι σε καλό δρόμο η διαδικασία. Όλη η διαδικασία αναγνώρισης θα περάσει από DNA είτε είναι απανθρακωμένες οι σοροί, είτε όχι. Θα περάσει όλη η διαδικασία αναγνώρισης και με DNA. Ο συντριπτικός αριθμός των νεκρών είναι απανθρακωμένοι, οι πνιγμένοι είναι αρκετοί αλλά όχι πολλοί”.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση