GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπυράκη: Θέλουμε εθνικές κάλπες τώρα - Όποτε κι αν γίνουν η ΝΔ θα κερδίσει

"Είδα το πρωτότυπο από τις δηλώσεις του Επιτρόπου Χαν έχει χρησιμοποιήσει ακριβώς τη φράση 'αναδιάρθρωση συνόρων' και επειδή...

"Είδα το πρωτότυπο από τις δηλώσεις του Επιτρόπου Χαν έχει χρησιμοποιήσει ακριβώς τη φράση 'αναδιάρθρωση συνόρων' και επειδή στην πολιτική οι λέξεις έχουν μεγάλη αξία, ειδικά από αξιωματούχους τέτοιας εμβέλειας, η απάντηση της ΝΔ ήταν σαφής, απευθύνθηκε στον κ. Χαν θυμίζοντας του την εντολή και τα όρια που έχει και βεβαίως να ζητήσει από την κυβέρνηση εξηγήσεις. Το γεγονός ότι εκ των υστέρων επιχείρησε να διορθώσει τα όσα είπε, δεν αναιρούν τη δήλωση Χαν. Η δήλωση Χαν είναι on the record" δήλωσε η ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.
"Δεν είχε υπόψιν της η Αυγή ως εφημερίδα ότι η απόφαση του ΝΑΤΟ τελειώνει το Βουκουρέστι. Η απόφαση Βουκουρεστίου έλεγε πρώτα λύση μεταξύ Ελλάδας και πΓΔΜ και ένταξη. Θα έπρεπε η διαδικασία να γίνει αφού ολοκληρωθούν όλα τα στάδια. Προειδοποιήσαμε από την αρχή ότι αυτή η συμφωνία παράγει αποτελέσματα, σήμερα βλέπουμε τα αποτελέσματα που παρήγαγε αυτή η συμφωνία. Ο κ. Ζάεφ κάθεται στο τραπέζι με τους ηγέτες των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ" τόνισε.
"Θέλουμε εθνικές κάλπες τώρα, άμεσα. Αλλά όποτε κι αν γίνουν οι εθνικές κάλπες, η ΝΔ θα κερδίσει. Η ΝΔ είναι η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην κοινωνία και δεν χρειαζόμαστε καμία δημοσκόπηση για να το επιβεβαιώσει. Η κυβέρνηση ότι και να επιχειρήσει, όσο θόρυβο κι αν θελήσει να δημιουργήσει, το αποτέλεσμα δεν θα το αποφύγει. Θα πιει το πικρό ποτήρι της ήττας ο ΣΥΡΙΖΑ και θα πιει το πικρό ποτήρι της εξαφάνισης το σχήμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ" ανέφερε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση