GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαντάς για συνέντευξη Καμμένου: Δεν αρνούμαι ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα πρόβλημα

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, μίλησε στον Realfm 97,8 και στον Βασίλη Λυριτζή. "Εγώ ακούω τρεις εκδοχές...

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, μίλησε στον Realfm 97,8 και στον Βασίλη Λυριτζή.
"Εγώ ακούω τρεις εκδοχές, τις οποίες είπε ο κ. Καμμένος, οι εκδοχές είναι με δημοψήφισμα, με ψήφιση από 180 βουλευτές ή με εκλογές. Συνεπώς, έχουμε τρεις δυνατότητες σε σχέση με αυτά που είπε ο κ. Καμμένος. Να θυμίσω ότι μέσα στη συμφωνία προβλέπεται και το επανέλαβε και ο ΓΓ του ΝΑΤΟ, ότι η διαδικασία θα λάβει ουσιαστικά χαρακτηριστικά αν ολοκληρωθεί όπως προβλέπεται. Επίσης, το θέμα των 180 βουλευτών, πράγμα που δεν προβλέπεται συνταγματικά, έχει κατά έναν τρόπο αφεθεί ανοιχτό από τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου. Δεν αρνούμαι ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα πρόβλημα" τόνισε.
"Με τα σημερινά δεδομένα έτσι έχουν τα πράγματα. Ωστόσο νομίζω ότι έχουμε έτσι κι αλλιώς δρόμο μπροστά μας. Η δική μας πλευρά, η πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ θέλω να είμαι ξεκάθαρος, την κίνηση σε σχέση με τη γειτονική μας χώρα την θεωρούμε εξαιρετικά ουσιαστική" ανέφερε.
"Η γνώμη μου είναι ότι τέτοιο ενδεχόμενο (σ.σ. εκλογές- δημοψήφισμα) δεν το βλέπω στον ορίζοντα" συμπλήρωσε.
"Είναι προφανές πρόβλημα, ήταν από την αρχή πρόβλημα η διαφορετική θέση του κ. Καμμένου και των ΑΝΕΛ, αυτό το οποίο έχει ειπωθεί είναι ότι εμείς πιστεύουμε ότι αυτή η συμφωνία στο τέλος της ημέρας θα περάσει με ευρεία πλειοψηφία στη Βουλή" υπογράμμισε.
"Το βλέπουν όλοι, ότι υπάρχει μια ρευστότητα στο πολιτικό σκηνικό. Υπάρχουν νέες διαδικασίες, νέα διλήμματα. Αυτό αντικειμενικά παράγει ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό. Το πότε θα πάρει η κυβέρνηση πρωτοβουλίες σε αυτή την κατεύθυνση, μένει να το δούμε. Κατά τη γνώμη μου υπάρχει η ανάγκη προσεγγίσεως και με άλλες πολιτικές δυνάμεις και πρόσωπα που φαίνεται ότι διαμορφώνουν μια ορισμένη στάση σε αυτή την περίοδο" κατέληξε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση