GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυγενάκης: Υπάρχει ανησυχία και θυμός από τον κόσμο που νιώθει την εξαπάτηση στο πετσί του καθημερινά από την κυβέρνηση

"Υπάρχει ανησυχία και θυμός από έναν κόσμο που βλέπει καθημερινά και νιώθει την εξαπάτηση στο πετσί του από τη σημερινή κυβέρνηση, ν...

"Υπάρχει ανησυχία και θυμός από έναν κόσμο που βλέπει καθημερινά και νιώθει την εξαπάτηση στο πετσί του από τη σημερινή κυβέρνηση, νιώθει τη μείωση των εισοδημάτων του να αυξάνεται, λουκέτα, πολλά παιδιά να έχουν φύγει στο εξωτερικό για να βρουν την τύχη τους, και έρχεται μια συμφωνία για ένα εθνικό ζήτημα, που ήταν αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι" δήλωσε ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Η οργή λοιπόν κατά της κυβέρνησης από το σύνολο των Ελλήνων πολιτών, περισσότερο δε από τους Βορειοελλαδίτες, τους Μακεδόνες είναι αυτό που έχει τρομάξει, έχει πανικοβάλει τη σημερινή κυβέρνηση, γιατί είχε κάνει λάθος εκτιμήσεις. Όσες προσπάθειες έχει κάνει ο κ. Τσίπρας να πείσει ότι είναι μια καλή συμφωνία και ουδέποτε εμείς παραχωρήσαμε το όνομα, δεν έχει πείσει" συμπλήρωσε.
"Τη ΝΔ την εκπροσωπεί πρώτα από όλα και πάνω από όλα ο ίδιος ο Πρόεδρος του κόμματος. Άρα λοιπόν, θα επαναλάβω τις δηλώσεις του Προέδρου εντός και εκτός των συνόρων, που μιλάει με την ίδια γλώσσα, είτε στο ελληνικό κοινοβούλιο, είτε στο ευρωκοινοβούλιο, είτε στις συνεδριάσεις των οργάνων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, είτε και εκτός Ευρώπης. Η θέση της ΝΔ είναι ξεκάθαρη, αυτή η συμφωνία περιέχει όρους και προϋποθέσεις που δεν μας βρίσκουν σύμφωνους" τόνισε.
"Όσο περνάει ο χρόνος και όσο ολοκληρώνονται στάδια που προβλέπει η συμφωνία, βαραίνει και αποκτά αξιώσεις η συμφωνία από την πλευρά των Σκοπίων. Εμείς δεν συναινούμε και θυμίζω καταθέσαμε πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης" υπογράμμισε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση