GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του Διοικητή του Σισμανογλείου στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ

''Ανυπόστατες'' χαρακτήρισε ο διοικητής του Νοσοκομείου Σισμανογλείου Εμμανουήλ Κουταλάς τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΟ...

''Ανυπόστατες'' χαρακτήρισε ο διοικητής του Νοσοκομείου Σισμανογλείου Εμμανουήλ Κουταλάς τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου-οι οποίες όπως τονίζει-''συκοφαντούν το Ιατρονοσηλευτικό, Διοικητικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου, το οποίο με απόλυτη συνέπεια προσέφερε τις υπηρεσίες του αυτές τις δύσκολες στιγμές''.
Να υπενθυμίσουμε ότι νωρίτερα στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή στον Realfm 97.8 ο κ. Γιαννάκος είχε δηλώσει: ''Το Σισμανόγλειο αναφέρει ότι ο πρώτος νεκρός διεκομίστηκε στις 23:55, όταν ο δεύτερος είχε διακομιστεί στις 23:45, προσπάθησαν συνειδητά να αλλοιώσουν τις ώρες που μεταφέρθηκε ο πρώτος νεκρός. Το ΕΚΑΒ τον πρώτο νεκρό τον παρέλαβε στις 21:40. Το ΕΚΑΒ όταν τον παρέδωσε, είπε ότι τον φέρνω από το Μάτι''.
Ο κ.Κουταλάς, σε ανακοίνωση του επισημαίνει ότι ''εκφράζουμε τη λύπη μας και Δημόσια τη διαμαρτυρία μας'' και κάνει λόγο για ''υποβολιμιαίες και συκοφαντικές'' τις αναφορές για ''δήθεν παραποίηση στοιχείων και ¨μαγειρέματα¨ στις καταγραφές των προσερχομένων''.
"Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι δήλωσαν κατηγορηματικά ότι τήρησαν όλες τις διαδικασίες –καταγραφές και δεν δέχτηκαν καμία πίεση ή παρέμβαση από τη Διοίκηση ή άλλα πρόσωπα τη Δευτέρα 23/07/2018, αλλά και τις επόμενες ημέρες για να παρουσιάσουν αλλοιωμένη εικόνα για τις σορούς που διακομίσθηκαν, τους πάσχοντες και τους πληγέντες που προσήλθαν στο Νοσοκομείο'',πρόσθεσε.
Τέλος, ο διοικητής του νοσοκομείου εκτιμά ότι "η Διοίκηση επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα της σε κάθε προσπάθεια συκοφάντησης και δυσφήμησης των υψηλών και υπευθύνων υπηρεσιών υγείας που παρέχονται από τους εργαζομένους του Νοσοκομείου, οι οποίες, τελικό στόχο έχουν να κλονίσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας''.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση