GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καραγκούνης για Ρώσους διπλωμάτες: Η κυβέρνηση οφείλει να ενημερώσει την αντιπολίτευση

"Κατά την προσωπική μου άποψη το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Έχει να κάνει με τις ελληνορωσικές σχέσεις" είπε μεταξύ άλλων ο βουλευ...

"Κατά την προσωπική μου άποψη το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Έχει να κάνει με τις ελληνορωσικές σχέσεις" είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.
Σχετικά με την απέλαση των Ρώσων διπλωματών ο κ. Καραγκούνης ανέφερε μεταξύ άλλων: "κατά την προσωπική μου άποψη το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Έχει να κάνει με τις ελληνορωσικές σχέσεις. Βεβαίως, όλοι γνωρίζουμε τι προεκτάσεις έχουν οι σχέσεις αυτές σε πολλά επίπεδα, στην οικονομία, ειδικά στον τουρισμό, αλλά και γενικότερα στις γεωστρατηγικές σχέσεις. Οπότε μιλάμε για ένα πολύ σημαντικό και κρίσιμο ζήτημα. Σε αυτό το θέμα η κυβέρνηση επιλέγει, όπως και στα άλλα εθνικά θέματα, τουλάχιστον εμάς στη αντιπολίτευση να μην μας ενημερώνει" και πρόσθεσε:
"Θα πρέπει λοιπόν υπό μία έννοια στην κυβέρνηση να καταλάβουν και να κατανοήσουν ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει σε καμία περίπτωση πεδίο αντιπαραθέσεων των μεγάλων δυνάμεων... Θέλει μεγάλη προσοχή και η κυβέρνηση οφείλει να ενημερώσει την αντιπολίτευση για αυτά τα θέματα, και όχι μόνο εμάς αλλά και όλα τα κόμματα".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση