GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουτσούμπας: Το ζήτημα των δύο στρατιωτικών είναι αυτονόητο ότι πρέπει να τεθεί στο ΝΑΤΟ

"Η Σύνοδος του ΝΑΤΟ θα επιβεβαιώσει τις ανησυχίες που έχει εκφράσει επανειλημμένα το ΚΚΕ, για μεγαλύτερη εμπλοκή αυτού του μηχανισμο...

"Η Σύνοδος του ΝΑΤΟ θα επιβεβαιώσει τις ανησυχίες που έχει εκφράσει επανειλημμένα το ΚΚΕ, για μεγαλύτερη εμπλοκή αυτού του μηχανισμού τρομοκρατίας των λαών, πολεμικών εμπλοκών και επεμβάσεων και την εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτές τις διαδικασίες που θα πλήξουν και το ζήτημα που αφορά τα προσφυγικά ρεύματα στο Αιγαίο, θα έχει επιπτώσεις αρνητικές σε μια σειρά διαδικασίες που αφορούν τα βόρεια σύνορά μας, δηλαδή τις εξελίξεις με την πΓΔΜ και το άνοιγμα της ένταξής της στο ΝΑΤΟ. Όλα αυτά μόνο αρνητικά είναι για τον ελληνικό λαό" δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Το ζήτημα των δύο στρατιωτικών είναι αυτονόητο ότι πρέπει να τεθεί και βεβαίως να πούμε την μεγάλη υποκρισία του νατοϊκού μηχανισμού, υποτίθεται ότι είναι χώρες εταίροι, σύμμαχοι στα πλαίσια του ΝΑΤΟ, η Ελλάδα με την Τουρκία και κρατούν αναίτια, απρόκλητα δύο Έλληνες στρατιωτικούς ως ομήρους στην πραγματικότητα, έχει μετατραπεί σε ομηρία η κράτησή τους, καθώς δεν υπάρχει καμία βάση κράτησης. Θα πρέπει να απελευθερωθούν αμέσως" τόνισε.
"Όταν έρθει η συμφωνία στη Βουλή θα ψηφίσει όχι το ΚΚΕ. Από την πρώτη στιγμή , είπα στον κ. Τσίπρα και στον κ. Κοτζιά και με δημόσιες τοποθετήσεις το ΚΚΕ έχει μιλήσει για αυτό. Πρωταρχικό ζήτημα είναι ότι είναι αρνητικό και για τον λαό της Ελλάδας και για τον λαό της γειτονικής χώρας για τους λαούς των Βαλκανίων, η ένταξη της γειτονικής χώρας σε αυτή τη λυκοσυμμαχία, όπως κατά τη γνώμη μας, είναι και αρνητικό το γεγονός ότι εμείς μένουμε σε αυτή τη λυκοσυμμαχία" ανέφερε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση