GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπυράκη: Τα στελέχη της κυβέρνησης εξέθρεψαν τον Ρουβίκωνα με την ανοχή τους - Είναι δικό τους μωρό

"Ευτυχώς για εμάς τους Έλληνες ο κ. Μητσοτάκης λέει ακριβώς τα ίδια πράγματα, με ακριβώς τις ίδιες λέξεις και στο εσωτερικό και στο ...

"Ευτυχώς για εμάς τους Έλληνες ο κ. Μητσοτάκης λέει ακριβώς τα ίδια πράγματα, με ακριβώς τις ίδιες λέξεις και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, ξέρετε έχει αυτή τη δυνατότητα. Ο κ. Μητσοτάκης περιγράφει ως τέταρτο μνημόνιο αυτό που οι δανειστές περιγράφουν σε άψογα αγγλικά ως enhanced surveillance, κοινώς διευρυμένη εποπτεία. Αυτό είναι ότι περιγράφει ο κ. Μητσοτάκης, είναι οι δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ μετά το τέλος της θητείας τους και η διευρυμένη εποπτεία που έχουν αποφασίσει οι δανειστές και που εμείς αποκαλούμε τέταρτό μνημόνιο " δήλωσε η ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη στον Realfm 97,8.
"Είναι ένα μνημόνιο χωρίς λεφτά. Μπορεί τα δανεικά να τελειώνουν στις 20 Αυγούστου, αλλά οι υποχρεώσεις της χώρας είναι μεγάλες και η λύση πρέπει να δωθεί μέσα από εκλογές. Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να φύγει γιατί οι Έλληνες δεν αντέχουν" συμπλήρωσε.
"Η κυβέρνηση έχει δημιουργήσει τόσα προβλήματα, που δεν έχει ούτε σχέδιο, ούτε τη δυνατότητα να δημιουργήσει το πολιτικό κλίμα και τα δεδομένα, ώστε η οικονομία να αναταχθεί" τόνισε.
"Ο κ. Κοτζιάς λειτουργεί προσβλητικά, κυρίως προσβλητικά σε σχέση με τους Έλληνες και την ευαισθησία που έχουν όταν διαμαρτύρονται για τη συμφωνία των Πρεσπών. Είναι ένα κρίσιμο ζήτημα" ανέφερε.
"Αμφιβάλλει κανείς ότι τα στελέχη της κυβέρνησης εξέθρεψαν τον Ρουβίκωνα με την ανοχή τους; Δεν είναι αυτοί που τους έστελναν με ταξί σπίτι τους; Δικό τους μωρό είναι ο Ρουβίκωνας, έχουν όλη την ευθύνη και για την αυθαιρεσία και για τη βία που ασκεί ο Ρουβίκωνας" κατέληξε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση