GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ραγκούσης: Ο κόσμος του ΚΙΝ.ΑΛ. δεν ανήκει στην κ. Γεννηματά, ούτε της επιτρέπει κανείς να το μεταχειρίζεται ως τσιφλίκι της

"Δεν υπάρχει συμφωνία με ΣΥΡΙΖΑ και δηλώνω μέλος της ΚΕ του Κινήματος Αλλαγής, στο οποίο δηλώνω ότι παραμένω" δήλωσε ο πρώην υπ...

"Δεν υπάρχει συμφωνία με ΣΥΡΙΖΑ και δηλώνω μέλος της ΚΕ του Κινήματος Αλλαγής, στο οποίο δηλώνω ότι παραμένω" δήλωσε ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, στον Realfm 97,8 και τους Βασίλη Λυριτζή και Γιώργο Ψάλτη.
"Σε ένα κόμμα που δεν έχει καταλάβει κανείς αν είναι κόμμα, είναι επόμενο να μην έχει καταλάβει κάποιος αν έχει διαγραφεί. Η απάντηση θα δοθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Βεβαίως θα πάω, αρκεί να μου έρθει πρόσκληση, όπως ήρθε την προηγούμενη φορά που δέχθηκα και τηλεφώνημα από την προσωπική γραμματέα της κ. Γεννηματά, η οποία με προσκάλεσε. Αν δεν προσκληθώ τότε ναι η κ. Γεννηματά έχει αποφασίσει την διαγραφή μου" ανέφερε.
"Μπορεί να με κατηγορήσουν ότι αυτά που λέω είναι δεξιά, αριστερά, λάθος, αλλά δεν μπορούν να λένε ενώ ξέρουν ότι είμαι μέλος της ΚΕ ότι είμαι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Λένε ψέματα, εγώ ποτέ δεν προσκαλέστηκα ή πήγα σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς εννοούν τον κ. Δανέλλη" συμπλήρωσε.
"Είναι ντροπή επίσημο κόμμα στο όνομα της κ. Γεννηματά, κόρης του Γιώργου Γεννηματά, να μεταχειρίζεται ψέματα τόσο φθηνά. Είναι ντροπή" τόνισε.
"Το τελευταίο διάστημα τρεις κορυφαίες αποφάσεις που πήρε η κ. Γεννηματά, ερήμην όλων μας, τεκμηριώνουν και πιστοποιούν την καταγγελία μου ότι έχει μετατρέψει κατ’ επιλογήν της το Κίνημα Αλλαγής σε ένα υπεργολαβικό μαγαζί του κ. Μητσοτάκη, ουσιαστικά σε υπαλλήλους του κ. Μαρινάκη, αλλά με την έννοια του κ. Μαρινάκη ως ιδιοκτήτη του Βήματος και των Νέων, τα οποία όποιος διαφωνεί με την πολιτική Μητσοτάκη, λοιδορείται, προσβάλλεται και θίγεται η τιμή και η υπόληψή του. Ο κ. Μαρινάκης και θα το πω και σε εσάς σε σχέση με τις ποινικές εκκρεμότητες έχει απόλυτα όπως όλοι μας το τεκμήριο της αθωότητας και αυτά τα δύο εγώ δεν τα μπερδεύω" υπογράμμισε.
"Πρώτον, η κ. Γεννηματά βγήκε με τον κ. Μητσοτάκη και χαρακτήρισε το σκάνδαλο Novartis σκευωρία, κάτι το οποίο θεωρώ ότι είναι απολύτως απαράδεκτο και μας προσβάλει ηθικά ως χώρο, μετά την ξεφτίλα με τον Τσοχατζόπουλο, τον Μαντέλη κ.ο.κ. Δεύτερον, βγήκε όπως ο κ. Μητσοτάκης και είπε όχι στο Σκοπιανό, κάτι το οποίο μας θίγει βάναυσα την ιστορία μας και τις πολιτικές μας απόψεις. Και τρίτον, ενώ έχει καταντήσει στα χέρια της το Κίνημα Αλλαγής από διψήφιο που ξεκίνησε με 14%, τώρα σε μονοψήφια ποσοστά, βγήκε και ζητάει εκλογές, που στην πραγματικότητα αν γίνουν αύριο το πρωί θα έχουν ως αποτέλεσμα να βγει Πρωθυπουργός ο κ. Μητσοτάκης. Άρα η κ. Γεννηματά, με τρεις πρόσφατες επιλογές έχει απόλυτα ταυτιστεί με τη στρατηγική Μητσοτάκη, υπηρετεί την προσπάθεια Μητσοτάκη να γίνει Πρωθυπουργός. Έφτασε στο σημείο να ζητάει εκλογές, ενώ το κόμμα της είναι σε μονοψήφια ποσοστά. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Διόρισε ένα εξαμελές πολιτικό συμβούλιο, το οποίο στην πρώτη διαφωνία που βρήκε απέναντί της, το κατήργησε με έναν αυθάδη, αλαζονικό και πρωτοφανή ιστορικά τρόπο" είπε ο κ. Ραγκούσης.
"Την σεβαστήκαμε όλοι. Αυτή είναι η μόνη εκλεγμένη, αλλά είναι δική της παγαποντιά, δική της κουτοπονηριά, διότι η ίδια επέλεξε να μην εκλεγούν άλλα όργανα. Δεν έχει το δικαίωμα να επικαλείται αυτό το επιχείρημα γιατί αν είναι η μόνη εκλεγμένη είναι δική της ευθύνη. Αυτή είπε δεν θα εκλεγεί κανείς άλλος, θα μείνω μόνο εγώ και τώρα λέει ξέρετε κάτι είμαι η μοναδική εκλεγμένη, άρα κάνω ότι θέλω" τόνισε.
"Σε ένα Κίνημα Αλλαγής υπεργολαβικό γραφείο του κ. Μητσοτάκη δεν μπορώ να παραμένω πολιτικά, αλλά είμαι στις τάξεις του και δίνω τη μάχη γιατί αυτός ο κόσμος δεν ανήκει στην κ. Γεννηματά ούτε είναι της επιτρέπει κανείς να το μεταχειρίζεται ως τσιφλίκι της" κατέληξε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση