GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Τσίπρας και Καμμένος δίνουν μία εικόνα γελοιότητας - Ο ξεσηκωμός στα Σκόπια πιθανόν να υποκινείται από εδώ και τους Αμερικανούς

Στη συμφωνία των Πρεσπών και τις απελάσεις των Ρώσων διπλωματών αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης,...

Στη συμφωνία των Πρεσπών και τις απελάσεις των Ρώσων διπλωματών αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Δημήτρη Καμπουράκη.
Σχετικά με τις απελάσεις των Ρώσων διπλωματών ο κ. Λεβέντης ανέφερε μεταξύ άλλων: “Πιστεύω ότι είναι η τρέλα του Τσίπρα, σε όλο το μεγαλείο, δεν υπάρχει τίποτα. Όλα είναι μύθος, απλά έβαλαν οι Αμερικανοί τον Τσίπρα να παρουσιάσει ότι τα συλλαλητήρια τα υποκινούν οι Ρώσοι και πληρώνουν Μητροπολίτες. Πάνε να δυσφημίσουν όλη αυτή την κατάσταση που υπάρχει ως υποκινούμενη. Πού είναι τα στοιχεία; Αν ο Κοτζιάς λέει ψέματα, όλα είναι παραμύθια. Έχει φέρει ένα πειστικό στοιχείο; Η εικόνα που δίνουν ο Τσίπρας γενικώς και ο Καμμένος και όλοι αυτοί, είναι μία εικόνα γελοιότητας”.
Αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε “βγαίνουν και λένε ότι μας ωφελεί η συμφωνία... Η επιχειρηματολογία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι πρόδωσαν και άλλοι και άρα δικαιούνται να προδώσουν και αυτοί. Δικά τους ήταν αυτά που έδωσαν;… Ένα κρατίδιο σαν τα Σκόπια εάν είχε αγαθές προθέσεις έπρεπε να θέλει βοήθεια στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αποστολή επιχειρηματιών να ανορθώσουν την οικονομία τους. Αυτοί δεν θέλουν αυτά, θέλουν το ‘Μακεδονία’. Και πάει ο Τσίπρας ηλιθίως και λέει πάρτε το. Τους τα δίνει όλα. Και τι κέρδισε η Ελλάδα; Λόγια του αέρα κέρδισε. Αυτοί μπορεί να βρίσκονται σε πλήρη πλάνη και να νομίζουν ότι καλώς πράττουν” και πρόσθεσε:
“Τα Σκόπια πήραν τα πάντα γιατί να πουν όχι. Όλες οι αντιδράσεις μέσα στα Σκόπια ωφελούν τον Τσίπρα για να αποδείξει ότι η συμφωνία είναι καλή για την Ελλάδα αφού αντιδρούν εκεί... Ό,τι ξεσηκωμός υπάρχει στα Σκόπια πιθανόν να είναι υποκινούμενος από εδώ και από τους Αμερικανούς για να κατευναστούν τα πνεύματα στην Ελλάδα, να καταπιούμε την προδοσία”.
Σχετικά με την στάση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και Προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ο κ. Λεβέντης ανέφερε: “Ή είσαι υπέρ της συμφωνίας και ψηφίζεις και στηρίζεις μέχρι τέλους ή σηκώνεσαι και φεύγεις. Αυτά τα και μέσα και έξω, εγώ δεν τα αντιλαμβάνομαι. Πολεμούν όλοι να σώσουν το τομάρι τους. Βλέπουν το λάθος που έγινε, έπρεπε από την πρώτη μέρα ο Καμμένος, εάν ήταν άνδρας ωραίος, να πάει στον Τσίπρα ευθέως και να πει ‘Αν προτίθεσαι να πας στις Πρέσπες να υπογράψεις, εγώ αποσύρω την εμπιστοσύνη μου’. Όχι να λένε πάμε μέχρι το τέλος και δεν θα έρθει ποτέ η ώρα της Βουλής. Ο Καμμένος όλο κάτι τέτοια λέει. Είναι στάση αυτή; Αυτή είναι στάση άνδρα πολιτικού; Φίλος μου είναι, μικρό κόμμα είναι, δεν θέλω να τα βάλω μαζί του, αλλά εδώ πέρα χειριζόμαστε μία σοβαρή υπόθεση. Εάν αγαπούν τη Μακεδονία και δεν θέλουν να προδοθεί όφειλαν να πάνε στον Τσίπρα να του τρίξουν τα δόντια” και σημείωσε:
“Εάν οι εκλογές γίνουν τον Οκτώβρη, θα το παραλάβει ο επόμενος, ο οποίος είναι ο Μητσοτάκης που θα υπογράψει και αυτός. Με τους Αμερικανούς δεν πήγε ποτέ κόντρα η ΝΔ... Αρκεί την προδοσία να την κάνει ο Τσίπρας, θέλει να μην τη χρεωθεί ο ίδιος. Αλλά ο Τσίπρας επειδή είναι έξυπνος πάει μάλλον για εκλογές το φθινόπωρο”.
“Τον Ζουράρι τον έβαλαν αντιπρόεδρο και στηρίζει την κυβέρνηση. Αυτά είναι ασυναρτησίες, όπως και γενικά η στάση του Καμμένου ότι δεν θέλω τη συμφωνία αλλά πάμε μέχρι το τέλος, αλλά στηρίζω αυτόν που προδίδει και υπογράφει. Αυτά είναι πράγματα μη σοβαρά”, δήλωσε ο κ. Λεβέντης αναφερόμενος στα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Κώστας Ζουράρις.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση