GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμαρχος Λουτρακίου: Το μέτωπο είναι τεράστιο - Η φωτιά είναι πάνω από τους Αγίους Θεοδώρους

“Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. Ευτυχώς σήμερα έχουν κατέβει από το πρωί δύο αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο και κάπως πάει να διορθωθεί, έχει έ...

“Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. Ευτυχώς σήμερα έχουν κατέβει από το πρωί δύο αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο και κάπως πάει να διορθωθεί, έχει έρθει ο στρατός να ανοίξουμε ζώνες” είπε ο δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Δημήτρη Καμπουράκη.
“Το μέτωπο είναι τεράστιο κάνουμε μεγάλο αγώνα. Η φωτιά είναι πάνω από τους Αγίους Θεοδώρους, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα η φωτιά να κατέβει προς τα κάτω αλλά δεν ξέρεις στη συνέχεια τι μπορεί να γίνει. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα γιατί είναι τεράστια η έκταση. Η φωτιά καίει τρεις μέρες” σημείωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Λουτρακίου και πρόσθεσε:
“Έχουν εκκενωθεί τρεις οικισμοί από χθες το μεσημέρι. Για προληπτικούς λόγους πήραμε την απόφαση. Πρέπει να σώσουμε το δάσος, είναι τεράστιες οι εκτάσεις”.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση