GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ για τον Κοτζιά: Ήταν μία φιλική υπενθύμιση ότι τις αποφάσεις τις παίρνουν Τσίπρας-Καμμένος

"Ήταν μία φιλική υπενθύμιση ότι τις αποφάσεις τις παίρνουν οι δύο πολιτικοί ηγέτες που συγκυβερνούν, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Κα...

"Ήταν μία φιλική υπενθύμιση ότι τις αποφάσεις τις παίρνουν οι δύο πολιτικοί ηγέτες που συγκυβερνούν, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος, και ότι την κοινή συνισταμένη τους τη μεταφέρει και την εκφράζει δημόσια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος" είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης, αναφερόμενος στη δήλωση του μετά τη συνέντευξη του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά στη FAZ.
Ερωτηθείς για τη διαφωνία με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά ο κ. Τοσουνίδης απάντησε μεταξύ άλλων: "Ήταν μία φιλική υπενθύμιση ότι τις αποφάσεις τις παίρνουν οι δύο πολιτικοί ηγέτες που συγκυβερνούν, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος, και ότι την κοινή συνισταμένη τους τη μεταφέρει και την εκφράζει δημόσια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Αυτό ήταν μία υπενθύμιση. Σε κάθε περίπτωση άνθρωποι είμαστε και λίγο ξεφεύγουμε καμιά φορά. Το πώς χαράσσει ο υπουργός Εξωτερικών τη συνεργασία με τους δύο πολιτικούς ηγέτες τη γραμμή της εξωτερικής μας πολιτικής, ασφαλώς και έχει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά το να μπαίνει σε μία αριθμητική του πώς θα γίνει με τα πράγματα εάν θα φτάσει ποτέ μία συμφωνία και πώς θα διαμορφωθούν ή δεν θα διαμορφωθούν πλειοψηφίες είναι κάτι άλλο" και πρόσθεσε:
"Και ακόμα περισσότερο είναι εντελώς διαφορετικό να ασχολείται με τα εσωτερικά του συγκυβερνώντος κόμματος. Εκεί έγινε η απαραίτητη υπενθύμιση, ότι ας περιοριστεί ο καθένας στα του οίκου του. Το σχόλιο μου έγινε απλά και μόνο εκεί που προσδιόριζε τη στάση των ΑΝΕΛ και τη συμπεριφορά των κοινοβουλευτικών μας εκπροσώπων. Αυτό ήταν όλο, κατά τα άλλα είμαστε μία χαρά".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση