GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυρανάκης για δηλώσεις Καμμένου: Όλο αυτό το πράγμα είναι ένα θέατρο

"Καλούμε τον κ. Τσίπρα να ορίσει την ημερομηνία των εκλογών. Δεν υπάρχει άλλη κίνηση την οποία μπορεί να κάνει. Ουσιαστικά ο κυβερνη...

"Καλούμε τον κ. Τσίπρα να ορίσει την ημερομηνία των εκλογών. Δεν υπάρχει άλλη κίνηση την οποία μπορεί να κάνει. Ουσιαστικά ο κυβερνητικός του εταίρος δήλωσε ότι δεν τον στηρίζει πλέον" δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Βασίλη Λυριτζή.
"Εμείς θεωρούμε ότι όλο αυτό το πράγμα είναι ένα θέατρο. Είχε την ευκαιρία ο κ. Καμμένος να εμποδίσει τη συμφωνία , την οποία λέει τώρα ότι θα εμποδίσει στο μέλλον. Είχε την ευκαιρία με την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ. Στήριξε την κυβέρνηση και επομένως έχει ευθύνη για τη συμφωνία που υπογράφηκε και η οποία έχει ήδη αρχίσει να έχει σοβαρές συνέπειες για το εθνικό μας συμφέρον" πρόσθεσε ο κ. Κυρανάκης, αναφερόμενος στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Πάνος Καμμένος.
"Υπάρχει σύνοδος του ΝΑΤΟ στις 11 Ιουλίου και ο αρμόδιος υπουργός ο κ. Καμμένος θα πάει εκεί κανονικά και δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για να εμποδίσει την πρόσκληση στα Σκόπια για να ενταχθούν στη συμμαχία ως πλήρες μέλος. Όλο αυτό που ζούμε είναι μια κοροϊδία . Έχουμε ζητήσει εκλογές εδώ και πάρα πολύ καιρό, νομίζω ότι πλέον τελειώνει ο χρόνος της κυβέρνησης και πρέπει να τελειώσουν τα ψέματα" είπε.
"Με δεδομένο ότι στο Μαξίμου εξετάζουν να κάνουν εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές στις 26 Μαΐου του 2019, θέλουν να στήσουν ακόμη ένα θέατρο. Αυτό σημαίνει ότι μετά το τέλος του 2018 θα έρθει κάποια στιγμή η συμφωνία προς κύρωση στη βουλή, ο κ Καμμένος θέλει μέχρι τότε να κρατήσει κανονικότατα την καρέκλα του, δεν θέλει να κάνει απολύτως τίποτα για να εμποδίσει την κυβέρνηση. Είναι σε απόλυτη συνεννόηση με τον πρωθυπουργό λίγο πριν τις εκλογές του Μαΐου του 2019 που θα είναι μαζί με τις ευρωεκλογές, δήθεν να ρίξουν τη κυβέρνηση και να πάμε κανονικότατα σε εκλογές. Αυτό θέλουν να κάνουν και με αυτό το σενάριο θέλουν να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι έχουν δήθεν ειλικρινείς προθέσεις. Δεν τρώει πλέον σανό ο κόσμος. Αν ο ελληνικός λαός μετά από τόσες φορές που του έχει πει ψέματα ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος τον πιστέψουν ξανά, νομίζω ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα για αυτή τη χώρα. Και για αυτό πιστεύω ότι δεν θα τους πιστέψουν ξανά και δεν θα τους δώσουν άλλη ευκαιρία" συμπλήρωσε.
Ακούστε το ηχητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση