GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα έκκληση για τα δίδυμα κορίτσια: Προσπαθούμε να βρούμε πού είναι τα παιδιά

“Δεν αγνοούνται μόνο τα κοριτσάκια, αγνοούνται και ο παππούς και η γιαγιά. Εμείς μέχρι χθες το πρωί περιμέναμε να μάθουμε κάποιο νέο είτε...

“Δεν αγνοούνται μόνο τα κοριτσάκια, αγνοούνται και ο παππούς και η γιαγιά. Εμείς μέχρι χθες το πρωί περιμέναμε να μάθουμε κάποιο νέο είτε καλό είτε κακό”, είπε ο κ. Άγγελος Κοντοθάνος, φίλος της οικογένειας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Μάνο Παρδάλη.
“Βλέπουμε ένα βίντεο που αποβιβάζονται οι διασωθέντες από τις βάρκες και βλέπουμε δύο κοριτσάκια που μοιάζουν καταπληκτικά με τα παιδιά που ψάχνουμε εμείς. Η αποβίβαση έγινε στο λιμάνι της Ραφήνας και έκτοτε χάνονται τα ίχνη τους. Δεν φαίνεται πουθενά ο παππούς και η γιαγιά στο βίντεο, φαίνονται μόνο τα κοριτσάκια. Πιστεύουμε ότι είναι αυτά γιατί ταιριάζουν τα χαρακτηριστικά αλλά και τα ρούχα” σημείωσε ο κ. Κοντοθάνος και πρόσθεσε:
“Στο βίντεο είναι τέσσερα τα παιδιά, υπάρχει μία ξανθιά κυρία και ένας κύριος χωρίς μπλούζα από πίσω. Γνωρίζουμε από τον καπετάνιο ότι η ξανθιά κυρία έχει δύο από τα τέσσερα παιδάκια. Ο καπετάνιος υπέθετε ότι τα άλλα δύο είναι του κυρίου. Ο κύριος αυτός αποβιβάζει τα παιδιά αλλά ο ίδιος δεν βγαίνει από τη βάρκα. Εμείς θέλουμε να βρούμε αυτή την ξανθιά κυρία και αυτόν τον κύριο να τους μιλήσουμε. Να μας πουν εάν είναι τα παιδιά μας αυτά. Προσπαθούμε να βρούμε πού είναι τα παιδιά”.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση