GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόεδρος αλιέων Νέας Μάκρης: «Βλέπω κόσμο να πηδάει στην θάλασσα»

Σοκάρει η μαρτυρία του προέδρου των αλιέων Νέας Μάκρης στον real fm 97,8 για τον κόσμο που είναι εγκλωβισμένος στην παραλία της Νέας Μάκρ...

Σοκάρει η μαρτυρία του προέδρου των αλιέων Νέας Μάκρης στον real fm 97,8 για τον κόσμο που είναι εγκλωβισμένος στην παραλία της Νέας Μάκρης.
''Άνθρωποι μεγάλη σε ηλικία, παιδάκια πέφτουν στη θάλασσα για να σωθούν'' , δήλωσε στον real fm o πρόεδρος των αλιέων της Νέας Μάκρης, Γιάννης Αθηναίος.
Όπως τόνισε ο κ. Αθηναίος, ''ο κόσμος είχε κατέβει στην παραλία να σωθεί και δεν έχει δρόμο διαφυγής. Ο κόσμος έχει μαζευτεί στην παραλία και πηδάνε στη θάλασσα για να τους μαζέψουμε και να τους μεταφέρουμε στο λιμάνι της Ραφήνας''.
''Έχουν βγει τέσσερα αλιευτικά, παρόλο που είχαμε ανέμους 8 - 9 μποφόρ. δεν έχουμε ορατότητα, έχουμε μπει στο σύννεφο καπνού. Προσπαθούμε να είμαστε δίπλα στην παραλία για να μαζέψουμε τον κόσμο'', πρόσθεσε ο κ. Αθηναίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση