GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλο και πιο πιθανή η μετάθεση της πρεμιέρας της Super League

Στον αέρα εξακολουθεί να είναι το πρωτάθλημα της Super League και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θ’ αρχίσει στην ώρα του. Αιτία το γ...

Στον αέρα εξακολουθεί να είναι το πρωτάθλημα της Super League και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θ’ αρχίσει στην ώρα του.

Αιτία το γεγονός ότι οι επτά από τις 16 ομάδες παραμένουν χωρίς τηλεοπτική στέγη.

Έτσι εκτός από την κλήρωση προς μετάθεση φαίνεται οδηγείται και η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 25- 26 Αυγούστου.

Ένα επιπρόσθετο στοιχείο σχετικά με αυτό είναι και το γογονός ότι η λίγκα ζήτησε από την ΕΠΟ κι αυτή συνηγόρησε ώστε να υπάρξει παράταση της προθεσμίας υποβολής της προκήρυξης και του ετήσιου προγράμματος αγώνων μέχρι τις 18 Αυγούστου 2018 και της αντίστοιχης προθεσμίας διαβίβασης της έγκρισης του προγράμματος μέχρι τις 24 Αυγούστου 2018.

Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες είναι οι καταληκτικές, βέβαια, αλλά αν εξανληθούν αντιλαμβάνεται κανείς πως πρωτάθλημα χωρίς προκύρηξη και εγγεκριμένο αγωνιστικό πρόγραμμα δεν μπορεί να υπάρξει και ούτε μπορεί τη μια μέρα να γίνει η επικύρωση και την επόμενη οι ομάδες να πάνε και να παίξουν (αν και στην Ελλάδα όλα είναι πιθανά).

Βέβαια, το συγκεκριμένο αίτημα είναι και μέρος του παιχνιδιού τακτικής που παίζεται, με την λίγκα να πιέζει... καταστάσεις, ώστε να βρουν τηλεοπτικά συμβόλαια όλες οι άστεγες ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση