GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα

Ο Νικόλας Αγόρου και ο Ηλίας Γκότσης , είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor. Ο Νικόλας βγήκε από την κάλπη, ενώ...

Ο Νικόλας Αγόρου και ο Ηλίας Γκότσης, είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor. Ο Νικόλας βγήκε από την κάλπη, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα έδωσε ως δεύτερο υποψήφιο τον Ηλία, επειδή ανήκει στην αντίπαλη ομάδα, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι ο Ηλίας είναι πολύ δυνατός παίκτης.

Ποιος είναι ο Μαχητής που θα φύγει από το παιχνίδι;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο, αυτός που αποχωρεί από το Survivor, είναι ο Νικόλας Αγόρου! Ο Μαχητής έχει φύγει εδώ και μια περίπου εβδομάδα από το ριάλιτι και βρίσκεται στο ξενοδοχείο μαζί με τον Πάνο Θεοδώρου. Οι δυο τους θα ταξιδέψουν μαζί για την Ελλάδα.

Ωστόσο, υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για διαρροή (spoiler) που δεν βασίζεται σε συγκεκριμένη πηγή και υπάρχει η πιθανότητα να μην επιβεβαιωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση