GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελικός Survivor: Η αποκάλυψη για τη διαφορά στα ποσοστά μεταξύ Ηλία και Κατερίνας

Το τηλεοπτικό κοινό ανέδειξε ως νικητή του Survivor τον Ηλία Γκότση. Έπειτα από έξι μήνες και πολλές δοκιμασίες ο παίκτης των Μαχη...

Το τηλεοπτικό κοινό ανέδειξε ως νικητή του Survivor τον Ηλία Γκότση. Έπειτα από έξι μήνες και πολλές δοκιμασίες ο παίκτης των Μαχητών κατάφερε να επικρατήσει απέναντι στην Κατερίνα Δαλάκα των Διάσημων που έφτασε μέχρι τον τελικό.

Λίγες ώρες μετά τον μεγάλο τελικό, κυκλοφόρησαν φήμες πως η διαφορά ανάμεσα στους δύο παίκτες ήταν μικρή. Δημοσιεύματα στο διαδίκτυο έκαναν λόγο για νίκη του Ηλία Γκότση με 51%, έναντι 49% της Κατερίνας Δαλάκα.

Σύμφωνα όμως με πηγή του Athens Magazine, η διαφορά ήταν τεράστια!

Ο Ηλίας Γκότσης φέρεται να βγήκε μεγάλος νικητής του φετινού Survivor με πολύ μεγάλη διαφορά από την Κατερίνα Δαλάκα, οπότε ο τελικός δεν ήταν ντέρμπι, αλλά «περίπατος» για τον Γκότση.

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr μέσα από την παραγωγή αναφέρουν πως η διαφορά ανάμεσα στους δύο παίκτες άγγιξε το 20%! Έτσι λοιπόν, μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο Ηλίας Γκότσης με ποσοστό 60%, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα κατόρθωσε να συγκεντρώσει 40%.

Επίσης, σύμφωνα με το dokari.gr, η μάχη είχε κριθεί από τα πρώτα κιόλας λεπτά, ενώ στον ημιτελικό ο παίκτης των "Μαχητών" ήταν αυτός που ήρθε πρώτος σε ψήφους, αφήνοντας πίσω την Κατερίνα Δαλάκα και τη Μελίνα Μεταξά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση